Bursać o Sladiću: Svjetski stručnjak suočen sa linčovanjem od strane antivaksera i ostalih budalaša

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pametni dječače

Samo ti nastavi svoj put karijere .Dušmani iz zavisti i pakosti mogu samo da jedu ****a i da pričekaju od zavisti.Samo nastavi gdje si stao .Ne obraćaj pažnju na budale nepismene zlobne i bolesne .

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

***

***

Ella

Mnogo te ljudi voli i postuje Nedime Ne primaj k srcu

MrziteljPDA

Tebi je bilo lakše kad si se isplakao😪 ka I znači meni je bilo bolje kada sam se isplakao a tebi je bilo bolje kada su ti ga zgurdumili!

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Kikiriki

Jako pametan i obrazovan dečko pun znanja

Bursacu, ljigo naljigavija!

Ko si ti da osudjujes ljude zdravog razuma, koji se nisu dali prevarit otrovom zvanim vakcina???

Ne pijem dok Paja vozi

Ko si ti da osudjujes ljude zdravog razuma, koji se nisu dali prevarit otrovom zvanim vakcina??? ka Bursacu, ljigo naljigavija! A zašto si primio onda vakcinu ako je prevara? Pa zato što ne bi mogao otići po socijalu, doktoru, prodavnicu...

Kalc

Bursać...budaletina žešća.

Ts

Teško onom koga drug spašava. Bezbožniku je draže do li se pokazati pred svijetom do li ljubiti.

***

***

***

***

***

***

***

***

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije