Bursać o međunarodnoj zajednici i pregovorima u Neumu: Licemjerno je...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Uvijek bih saslušao svačije mišljenje pa i da budem i sam saslušan ali ovaj, oprostite, ili je prodimio ili ga dobro plaćaju.

Pisi propalo

.

Za radiosa

Srozali ste ovaj portal dno gledate odozdo. Ovakvi komentatori kao OVI NEPISMENI DEBILI SVIH BOJA I DEZENA, tjeraju normalne ljude da prestanu citati vas portal. Pa vi ili zabranite komentare PRIMITIVNIM PAPCIMA ili im se prikljucite.!!!!!!! Ovo je fuj, IZBRISITE IME NASEG SARAJEVA IZ SVOG DOMENA.

SSSS

Dok je ovog srpskog trabanta kao i onog tzv novinara Vesica, nema zime za vjecnu Republiku Srpsku. Zamolio bih ove sa RS portala da sto vise prenose njihove izjave i clanke ne bi li krizu u BiH jos produbili i ubrzali raspad ove crkotine od tzv drzave.

Bosanac

Bijesni podivljali genocidasi laju na sve normalno srbi pocrkat ce te al BOSNE ce bit

Garant

Garant propala !

/ Najnovije