Bursać o masakru na Markalama: "Onda je zločinac ispalio granatu, onda je nečovjek ubio ljude"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pucala

Tzv Armija bih po svom narodu....to su radili i nacisti kad su napali poljsku ...nista cudno...sce su to vilesbe lobanje

Pogan

UBIO VAS ALIJA GADJAO SVOJE

SSa

Tzv Armija bih po svom narodu....to su radili i nacisti kad su napali poljsku ...nista cudno...sce su to vilesbe lobanje ka Pucala Dobio si prijavu po ip adresi pa ocekuj policiju. Sretno ti bilo jado jadni!

Ljiljan

Svi su servi/sluge (današnji srbi krivoslavci)četnici a ogroman broj ih je ratnih zločinaca,svaki serv koji ima 48 i više godina je ratni zločinac,što znači da svaka servska prljava kuća ima najmanje jednog ratnog zločinaca!

@SS

****o fasisticko smrdljivo...sad ce doci neke čike sa bradama, pa kad čuješ kuc-kuc Pomaže Bog, ima li ovde ****** a ti brzo Bibliju u ruke i slaninicu u usta... Pseto smrdljivo

HH

Pa zar neko treba da prijavljuje ove komentare kao da vam niko ne radi u redakciji. I onako vijesti prepisujete i izbacujete u sat dva, pa šta onda radite ako ne kontrolišete šta vam ljudi pišu po portalu.

Duduk

Puštate ove grozne komentare i ne prišete al zato mene blokirate

/ Najnovije