Bursać o Dodikovim izjavama o "punim džamijama": Rasizam i islamofobija

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Spremi traktore. Krsis dayton malo ti pa da vidis za sedam osam godina sta ces imati.

Bursac

leglo buducih terorista i verskih fanatika htedoh reci...

ZA LJILJANA?

STO NE RECE DA SU VAM ARAPI NAPRAVILI DJAMIJE U SARAJEVU I KO ZNA GDJE I IZMJENILI IZGLED SARAJEVA!! A LOVU JE UZEO BAKIR I NJEGOV SDA.VI STE IZMISLJENI NAROD BOSNJACI???? SA SRPSKIM I HRVACKIM PREZIMENIMA.

Halo.ba

STO NE RECE DA SU VAM ARAPI NAPRAVILI DJAMIJE U SARAJEVU I KO ZNA GDJE I IZMJENILI IZGLED SARAJEVA!! A LOVU JE UZEO BAKIR I NJEGOV SDA.VI STE IZMISLJENI NAROD BOSNJACI???? SA SRPSKIM I HRVACKIM PREZIMENIMA. ka ZA LJILJANA? - Hajd se ti fino vrati u drugi osnovne pa nauči pisati i formirati rečenicu pa onda nekoga kritikuj, bljuzgove retardirani.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Genocidasi

Lijepe riječi su ukras

SOS

Mozes ti lajat koliko hoces, al cijela evropa zna da je najveca prijetnja SPC, fala Allahu pa su dzamije pune, nema vise saveza komunista, a u stvari saveza pravoslavaca, nikad vise necete komandovati bosnjacima, nikaaaaaad.AlahuEkber.

Www

DODO PRVI LAKRDIJAS REP. SRPSKE .

Genocidni musliman

Bursacev “bosanski patriotizam” je jeftini nacionalizam potpomognut izdasnim SDA “donacijama”. Bivsi komunisti nisu uspjeli nametnuti “Jugoslavene” pa sad iz djamija prave “bosance”. Malo morgen!

Mile

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije