Bursać: 'Nemojte zaboraviti da je monstrum Milan Lukić spaljivao živu djecu u Pionirskoj ulici...'

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Vlašine

Šta je vlašine ne sviđavam se historija.Spalio 140 žena i dijece na Bikavcu u kući zvana Lomača.Smeta vam istina krvoloci.Da Bog da da se zubima jeli *****ad *****čka smrdljiva.Sve ste pretvorili u laž pa vam onda drugi kriv zločinci.

Veriga

Da potsjetim, u tri sela u Slatini kod Foce isti scenario je uradjen 1942. kad je u zivim lomacama u kucama spaljeno po 70 muslimanskih civila od strane vojske Draze Mihajlovica. Bilo je i masovno klanje (kao brave) nemocnih civila na Drinskim mostovima od strane iste bagre. Zivi ljudi su bacani u ponore (npr. kod Miljevine). Ni jedan spomenik stradalim civilima Istocne Bosne Titova vlast nije podigla! Sramota. Isto kao i danas.

345

Majku i vama i ovoj spodobi kakve veze sad ima lukic i ubistvo malene?

Pomen svim zrtvama

ali ovo je odvratno cak i za ovog smrada

Pa čude se

I pitaju se kako je to moguće da bude tako zvjerski ubijena djevojčica.Žao ma je djevojčice al bog vas kažnjava dabogda mrtve djece vaše bilo onoliko koliko ste ubili naše djece

Krmeći izmetu

propala sdfa kriminalna hobotnica placaju tzv novinare da sir mrznju i poslije 30 godina. Ovo je primjer a dolazi od notornog populiste i lazovcine ka Agitacija i propaganda Islamske zajednice i Dijete ti **** svoje lipsano .Jel vas boli istina što se nije mogla sakriti .Kakvu mržnju on može da širi .Tu mržnju vi ste sami sebi stvorili.A koliki ste nacionalisti to ste dokazali 90 tih zločinima i genocidima koje ste činili iz mržnje i nacionalizma ubijao sve koji nisu krmosjavske vjere

Lažovčino

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Karma

je cudo. Svetosavlje.

***

***

***

***

***

***

1111

Pa zar i ovoj situaciji ? Nadam se da normalni Bošnjaci shvataju koliko je ovo nemoralna osoba koja koristi i njihovo stradanje u ratu i smrt djeteta 30 godina posle, da sije mržnju i protura svoju agendu.

***

***

JEBI DETE TVOJE kao sto je tvoj BABO JEBO SVOJE

Dijete ti **** svoje lipsano .Jel vas boli istina što se nije mogla sakriti .Kakvu mržnju on može da širi .Tu mržnju vi ste sami sebi stvorili.A koliki ste nacionalisti to ste dokazali 90 tih zločinima i genocidima koje ste činili iz mržnje i nacionalizma ubijao sve koji nisu krmosjavske vjere ka Krmeći izmetu

***

***

CETNIK

I TEBE PO T UR CENI PSU trreba ZIVOG ZAPALAITI --- **** L I SVOJU DJECU TURSKA kOP ILADI

Anka

E tako kako ne priznaje te genocide i zločine iz mržnje i nacionalizma ubijali svakog ko nije krmoslavca eto tako vam se vraća .A dabogda vaše djece krepane bili onoliko koliko ste pobili naše djece ka Lažovčino Sta je sa onim mladim doktoricama sto su ubijene na pesackom prelazu?to nije bozja kazna,je li?

IKS

>///<< Glupane, to je tradicija koju njegujete! Ubijate manje i slabije od sebe, a jace samo kad ste u velikim grupama i naoruzani. U genima vam je zlocin i nista ne cinite da to promijenite. Je li ti sad jasnije o vezi ova dva slucaja? Nemas kapacitet da komentarises, zato suti i citaj sta drugi pisu.

345

****

Zlatne kašike

JEDENJE GOVANA se izgleda dobro plaća u BiH😉🖕🕎

Zlatne kašike Šta je Prazina,nešto ti se ne sviđa?

Šta je vlašine ne sviđavam se historija.Spalio 140 žena i dijece na Bikavcu u kući zvana Lomača.Smeta vam istina krvoloci.Da Bog da da se zubima jeli *****ad *****čka smrdljiva.Sve ste pretvorili u laž pa vam onda drugi kriv zločinci. ka Vlašine

🔥🔥🔥🔥

***

/ Najnovije