Bursać nakon odluke visokog predstavnika: Aufiderzen!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pop

pa jel ti logicno da su svi Srbi s jedne strane a ti i Puval9 s druge?

Salkan

To Pope ne znači da nisu u pravu.Slab ti je argument

Dokaz više da je BiH protektorat

uzalud vam trud svirači

Nacionalnost stanovnistva u BiH je Bosanskohercegovacka.

Koliko skole imaju novinari koji nepoznavanjem pojmova stalno interpretiraju mantre o srpskoj i hrvatskoj nacionalnosti stanovnistva u BiH. Ne obrazujte se na Wikipediji hr i sr. Tamo je sve politikantski obradjeno. Naciju odredjuje drzava! Srbi i Hrvati u BiH kao nacionalnosti ne postoje. Nisu nacionalne manjine Srbije ili Hrvatske. Oni su tu nacionalnost dobili iz drzava SHS, SFRJ kojih odavno nema. Nacija gradjana BiH je bosanskohercegovacka! Cak i kad imaju dvojno drzavljanstvo, ako zive u BiH, ne mogu u njenim institucijama stititi vitalni nacionalni interes druge drzave. Sem ako niste clan predsjednistva BiH M Dodik koji po dejtonskoj logici nacionalni interes R Hrvatske stititi branjenjem srbijanskog nacionalnog interesa u Predsjednistvu BiH na predmetu Peljeski most. Ustavno umobolno!!! Dejton je to brajko moj! Zamisli glupost: Dom naroda stiti VITALNE NACIONALNE INTERESE! Cije?

Da se zna!

Kraljevina SHS, nakon Iww 1918. podijeli stanovnistvo po vjeri i jeziku u tri svoje nacije: srbi- hrvati- slovenci. Po istoj mantri SFRJ prosiri na sest nacija, dodavanjem crnogoraca, makedonaca i muslimana (M). Raspadom Ju njene nacije prevedose u POLITICKE NARODE mjesto nacije nastalih drzava. Srbija i Hrvatska te “narode” koriste za velikodrzavne projekte. Ako se zeli mir na Balkanu moraju se “konstitutivni politikantski narodi” transformisati u NACIJE SVOJIH DRZAVA, a ne “nacije za komsiluk” i peta kolona za velikodrzavne projekte.

Srdjo

Evo i ja sam sa Bursacom i Puhalom

Tatar

Konacno pravi potez Valjda nije kasno.Mile bi tu imovinu vrlo brzo uknjižio sebi a vi narode i dalje gledajte kud sunce hoda

Guest

Guest Bis morgen!

June

Ispravno.Drzavu pravit u drzavi to nrmoze

Obrisi opet

Ovaj lazni bakirov srbin sa halal certifikatom ne zna ni ispravno napisati ovaj njemacki pozdrav, a sebe zove novinarom. Eto ko sve moze raditi na radiosarajlabadu.

Crni RS

Lijepe riječi su ukras, zapamti.

/ Najnovije