Burno na saslušanju: Gordana Tadić ne želi odgovarati na Mektićeva pitanja

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak

Koja je ovo rospija! Velika!

Guest

Tužilaštvo je jad i čemer ove države. Leglo kriminala,, korupcije... to zovu u normalnim državama - mafija.

Mektic vs. Tadic

Gospodja Tadic zaboravlja da sudska vlast ne smije izbjegavati saradnju sa zakonodavnom vlascu Drzave. U ovom slucaju se ne radi samo o saradnji, nego o ozbiljnom ugrozavanju Drzave BiH, ugrozavanju suvereniteta naroda BiH koji je izabrao Parlament i prenio svoj suverenitet na Parlament, itd... Ukratko, ovo je ozbiljan slucaj. Sve instance vlasti, ukljucujuci i Tuzilastvo bi morali da se izjasne o postupku g. tuziteljice.

Ende

A vidi komisije, Mektic - optuznica protiv njega vec postoji, Helez- alkos koji jedino zna dobro se potuci u kaficima, a o zloupotrebi polozaja bi trebalo vise prostora za objasniti. I njih dvojica ce postavljati pitanja glavnoj tuziteljici. E Bosno moja poharana, kakva si to drzava?

Rus-mir

Trebali ste i one iz zeničkog zatvora dovesti da ispituju glavnu tužiteljicu. Odoste vi u helać i prije nego šta sam mislio. To je kraj...

D aut

A vidi komisije, Mektic - optuznica protiv njega vec postoji, Helez- alkos koji jedino zna dobro se potuci u kaficima, a o zloupotrebi polozaja bi trebalo vise prostora za objasniti. I njih dvojica ce postavljati pitanja glavnoj tuziteljici. E Bosno moja poharana, kakva si to drzava? ka Ende Nikakva, ni d od države, na žalost

/ Najnovije