Bura i svađe zbog odlaska Wizz Aira iz Tuzle: "Izgubili smo ih zbog takse od 3 marke..."

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Viz Hajr ujdurmljuje jadnog sunita za tri marke. alaše imali te?

Nepodobno osoblje

Smijeniti cijelu garnituru zaposlenih na Aerodromu i neka rade na pijaci. Seljak se docepao fotelje i samo gleda da ima sto vis eoraha u dzepu. Amoralnost i lazni vjernici su doveli BiH do ovog stadija.

Habuhabuhabu

Aerodrom bi da taksira, dijaspora da ima gotovo besplatne karte, a niko neće u neku venture. Osnujte kompaniju. Letite kad želite.

Lete ptice

Aerodrom bi da taksira, dijaspora da ima gotovo besplatne karte, a niko neće u neku venture. Osnujte kompaniju. Letite kad želite. ka Habuhabuhabu Da ne poletis ti sam!

***

***

Huso

Zaposlili su seljakei dimijase iz regije po stranackom familijarnom i koruptivnom osnovu.Mi koji smo radili za sfor godinama i znamo sistem i infrastrukturu nismo imali sanse.Toliki novac iz budzeta se odvajao godinama za plate i da se podilazi wizzairu i nista.Hocemo odgovornost vlade TK i uprave aerodroma, sad se prave budale kao wizzair kriv

Fgh

Ova dijaspora donosi novac u bih.Da nijih nema pocrkali bih Mogli ste makar to za njih uciniti da nesmetano lete kuci st oko sitnih zuba

Aljina islamska deklaracija u praksi

Izgubili ste ih jer radite sve da ne letite ni u jedan grad u eu, a sve bi kao u eu, ali ako ikako moze preko bliskog istoka.

Fgh

Najgora vlada sdf u istoriji.Sve uhl**** i nesposobnjakovici.Propala zubarka, pobjeglica u cetalje 92ge, onaj sto sam moze pojest tepsiju pite, lukavacki seljacic i da ne nabrajam.Aerodrom odron seljaka i snasa u dimijama, svaki seljo direktor mora bit dubravac ili zivincanin,struka nebitna.Uzimate nam milione iz budzeta godinama za taj vasar zasni aerodrom tuzla a veze s tuzlom nema.Hocemo odgovornost neciju i inspekciju da udje gore

/ Najnovije