Bugajski: Rusija bi mogla potaknuti novi rat na Balkanu, BiH u najvećoj opasnosti

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

sa

pa i hoce sigurno. bojim se da smo na.ebali...

jkdfhjkjjtk

Britanci su veći evropljani od nemaca zato što moraju zaobilaziti nemačku u isporukama oružja?! Pa nemci i rusi su samo u drugom ratu izgubili 50 miliona ljudi a ti evropski britanci par desetina hiljada. Nema smrada na svetu a da britanci nisu umešani.

Gorica

I moj tata nije lopov!

klsjfkjkkčlk

Prva nuklearna bomba treba pasti na London. Ne zbog engleskog naroda već zbog elite koja je u svojoj istoriji istrebila stanovništvo više kontinenata!

nlnklsgjkjkjg

Ista je situacija na balkanu, ginuće srbi ;)

gost

Uhhh, evo ga još jedan stručnjak...

gost

Prva nuklearna bomba treba pasti na London. Ne zbog engleskog naroda već zbog elite koja je u svojoj istoriji istrebila stanovništvo više kontinenata! ka klsjfkjkkčlk Ti si glup, al ono pravo..

Gorica maaaaaaaajka knešpoljka (x4)

Ja sam rekla svoje !!!

Aja Sofija

Neće na Balkanu biti mira sve dok ne dođe sultan Erdogan sa vojskom, da dignu minarete i na Savin hram u Beograd?

Kažu

Plenković odlučio da Hrvatska uzima 80 Bredlija od Amerike za koje će remont radit Đuro Đaković gde će biti glavni remontni centar NATO-ih borbenih vozila za Evropu. Posle IQ karte(Srbi i Albanci najgluplji u Evropi), Evrostart istraživanje kaže da Hrvati za svoju platu kupe 640 l. goriva, a Srbi samo 380 l. i minimalna plata u RH je 500 E. i po Zakonu se ne sme dati manje, a srpski portali to ne prenose da se ne vidi koliko Srbija napreduje?

Primer i uzor

Haradinaj poručuje: Treba da pokažemo Srbima gde im je mesto i uradimo isto što i Hrvati.

AB

Iz svakog rata srbija je izlazila sve manja i manja. U slijedećem ratu srbija će prestati da postoji. Oni nisu uspjeli sa JNa četvrtom vojnom silom u Evropi da naprave ništa, a imali su neograničene zalihe hrane, streljiva i vojne tehnike. Rusi nesmiju napasti Ukrajinu jer dobro zbaju da Rusiju nemogu odbraniti ako budu čačkali mečku. Putina je najviše strah da njegov kakav general na granici sa Ukrajinom ne povuče krivi potez. Bio bi to kraj Rusije kakvu poznajemo za sva vremena !

Patriot

Putin nikad nije ni promislio osvajati ukrainu,proruski stanovnici su dobili svoje pokraine u ukraini i definitivno ce ih rusi stititi.Putin je nadmudrio zapad,koji mu nije dorastao jer su sve svoje snage i planove skoncentrirali na obranu baltickih zemalja i ukraine dok putin misli na balkan i izlaz na jadransko more. Tko nevjeruje,pa zivi bili i vidjeli.

ećo

a ko je potaknuo onaj prethodni rat ? i ko je uložio sve da ga ne zaustavi ? opet rusi ?

ggvhgjhjkj

A za station konkretno putinu treba jadran kao džep sredozemnog mora? Nije mu dovoljna baza u siriji koju takođe ostavlja neštićenu u slučaju zatvaranja bosfora? Ne lupetajte gluposti i shvatite da je rusiji od pamtiveka srbija mnogo više balast nego korist i da nema emotivnog i bratskog odnosa nikada se ne bi uplitala u poslove srbije.

Pravoslavni trougao

Kalinjingrad (Baltička flota). Karlobag (Jadranska flota). Krim (Crnomorska flota).

Đakovački konjušari

Cela srpska istorija je laž. Šešelj vas u huškanjima 90ih lagao ali BAŠ ZA SVE! Konjušnica je bila u hrvatskom ĐAKOVU, a ne u Beču i danas je tamo i najstarija je u Evropi, ima 514g a u njoj su Hrvatima bili konjušari mladi Srbi, koji nisu hteli biti ĐOJLENI po muškim haremima u Beogradu, a onda tu Šešelj po tradiciji, samo izokrenuo priču i 1000puta ponavljao Srbima da im postane istina, pored njihovog 500g ropstvo. Nije bilo samo pravilo prve bračne noći, o ovome se ćuti: JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA.

Crna guja

MRKOMIR I. - Prva hrvatska himna, spot-youtube https://m.youtube.com/watch?v=iNvN7fN23cY

Satira

"Srbin je lud, Srbin je proklet, jednom ga u Jasenovcu ubiješ, on hoće u Oluji opet! Pa traži i treći put, da uzmeš u Žutoj kući nož i bolje da je tup, da mu vadiš organe jer svaki je skup! Ma i da mu kosti zdrobiš i baciš u more, on ti dođe na litije protiv Crne Gore! A i Makedonija je ušla u NATO, ma neko će ga sigurno ubit i za to. Takav se Srbin svima ogadio, sada je jasno, s njim je Pavelić najbolje radio".

Medi

Zašto baš NITI JEDAN srpski portal ne piše o tome, kako Vučić opet nije stigao hrvatski bedepe (Veći je skoro 7 milijarde evra, iako je to duplo manja država), a već 2g laže Srpski narod da ga stigo jer mu Korona izvukla komplekse i nadu da će im propasti turizam? Nisu valjda svi srpski portali, režimski? Minimalna plata u RH 500 evra, u CG 450 evra, a kolika je u Srbiji ne sme napisati niti jedan srpski portal?

Nportal

ŠTA STVARNO ZNAČI "ALAL VERA"? Izraz potiče iz doba Turaka.

Mig

Rafali iz RH - NATO će čuvati bosansko i crnogorsko i kosovsko nebo, a ići će i u misije bombardovanja u BiH ili na Kosovo, ako zatreba... SCALP-EG | Ubojica S-400 | Podaci | Krstareća raketa dometa 650 km za Hrvatske Dassault Rafale!-youtube

,,,SAMO JA...

Gonite se u P,M,nemamo sta da jedemo samo bi se sad trebali ubijati između,zbog necije bolesne politike,a gdje nestade sabur i mudrost ljudskih bica.

---ZAGONĐIJA----

I moj tata nije lopov! ka Gorica I ja ljubavi dijelim tvoje misljenje

Alan Ford

Totalno beznacajan lik u mljecnom putu koji 'pije vode' kod islamziranih Srba iz BiH jer im daje vjetar u ledja u namjeri da naprave prvu islamsku drzavu u Evropi. Samo vi iz RS-a palite svoj vjerom zatucani naord ovakvim tekstovima.

222

CILJ RUSIJE KE RAT U BIH KAKO BI SE SKRENILA PAZNJU SA UKRAJINE.

Hava

Neće na Balkanu biti mira sve dok ne dođe sultan Erdogan sa vojskom, da dignu minarete i na Savin hram u Beograd? ka Aja Sofija Jasta, Aja Sofija. Zato vas drma zemmjotres valuta postaje nistavna, a vama najvaznije skrnaviti tudji Boziji Hram. Ni vasem Bogu to nije drago jer je On pravedan.

11

CILJ RUSIJE KE RAT U BIH KAKO BI SE SKRENILA PAZNJU SA UKRAJINE.

/ Najnovije