Budimir uputio otvoreno pismo Milanoviću: Evo šta mu zamjera

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Ovaj tzv. general ne shvaća da je nebitan. Ako trenutni visoki predstavnik, kao nekada Inzko, bude sastavljao vlast pa da opet bude da je 5 trećina od 18 možda ponovo bude bitan.

Hos

Zoranov zivot je bio ugrozen jos 1991. I otac kao stari komunista bio je prijatelj sa tudjmanom kojeg je molio da mu zastiti sina i ovaj ga je poslao u diplomaciju,a stari je presao u HDZ.Razlog tome je da Zoran ne podnosi HOS i poklic " za dom spremni".

Hos

Pred smrt stari milanovic je sinu objasnio tu cijelu stvar i zamolio ga da slijedi put svog spasitelja franja tudjmana.Dosavsi na celo prefsjednika hrvatske stalno je na svim dogadjanjima gdje se proslavljaju oruzane snage,a posebno u BiH gdje sve pokusava da se nastavi oruzani sukob sa armijom BiH. Uspio je poprilicno dodatno pokvariti odnose izmedju Bosnjaka i Hrvata,ali zasad nedovoljno da bi doslo do oruzanih sukoba.To ce ciniti sve dok bude mogao ,jer je u arhivima predsjednickih dvora pronasao dokaze o tome ksko je zahvaljujuci tudjmanu ziv pa mu se oceve predsmrtne rijeci postavljaju kao cvrsta obaveza i jednom i drugom.

Hos

Razlog prijateljstva milanovica sa dodikom je ocit a to je izazivanje rata i podjela BiH,a prakticne je naravi jer dodik je putinov covjek i ucinit ce sve da rascjepa BiH,a milanovic se drzi one stare da je neprijatelju najbolje prici sto blize da bi ostvario svoju pobjedu.

Hos

Milanovic odlicjima provocira BIH patriote i poziva ih na pantovcak i sto su veci zlocinci to im dodjeljuje veca odlicja.General petkovic koji je nedavno pusten iz zatvora je takodjer pozvan,ali zasad se nije odazvao,a i strah ga je.On je poslan u Mostar da preuzme zapovjednistvo nad HVO ali ga je Naletilic zvani tuta marginalizirao i on je bio jedini zapovjednik HVO i kaznjenicke bojne.

Gost

Vidim bošnje gotive ovog lika. Pa dobro, ipak je on bio Predsjednik Entiteta Federacije BiH. Doduše nametnut od visokog predstavnika, ali je bio dobar za sarajevske tzv. patriote.

za Gost

Vidim bošnje gotive ovog lika. Pa dobro, ipak je on bio Predsjednik Entiteta Federacije BiH. Doduše nametnut od visokog predstavnika, ali je bio dobar za sarajevske tzv. patriote. ka Gost Cime se budala ponosi pametan se stidi !

/ Najnovije