Brza reakcija lokalnih vlasti: Sanirano oštećenje na Starom mostu u Mostaru

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dilatacija

je uzrok "oštećenja". Ako se ne napravi dilatacija na ovom ili nekom drugom mjestu, opet će doći do "oštećenja". Ako ovako ostavite imat će te pucanje vijevi iza zavara. Ovaj stručni savjet je za badave, a drugi put ću vam poslati račun.

adi

mujo bravar vario, sve jasno ko dan

666

***

Obicno elektrolucno, nije CO2. Pih!!

........

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

ne zna poture ni cijev zavariti ko posten covjek, to je samo za baustele pijesak da ubacuje u mjesalicu ka 666 Ma nije ko ti što živiš na tuđoj grbači(socijali)

***

***

***

briši komentare!

/ Najnovije