Brojne delegacije položile cvijeće ispred Vječne vatre: Prisustvovali Komšić, Bećirović, Karić, Uk..

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sretno svima

Pa nek je sretan i čestit praznik svim patriotima Sarajeva, BiH i svima koji vole Sarajevo.

Kakav...

Kakav ba Dan grada? Pa zar nije vazda bio Dan oslobođenja grada Sarajeva? Dan u ime čijeg se naslijeđa Sarajevo branilo 1992.-1996., izvana i iznutra? Od onih izvana se odbranilo...

071

Mozda da se ipak ozbiljnije radi na tome da zasluzi stati ispred Vjecne vatre?

Kakav Dan grada...

Mozda da se ipak ozbiljnije radi na tome da zasluzi stati ispred Vjecne vatre? ka 071 @071 Bravo, kratko i hebitačno, što bi rekao glumački bard Mija Aleksić u "Maratoncima". Ali, ako bi se zaista na tome poradilo, to bi pokrenulo grudvu-grudu s vrha planine!

Svemirska seljanka

Grad koji nije osobodjen od unutrasnjih neprijatelja, koji su u maju 92. ubili Ljubav, zajednistvo i multieticnost… domaci izdajnik je gori od vanjskog neprijatelja .. BiH ubi Boska i Admiru, kako bi optuzili drugu stranu… zasto njihov ubica zivi zasticen u Holandiji? Zasto Bosko i Admira nemaju spomenik u gradu a zovemo ih sarajevski Romeo i Julija… smrt fasizmu!!

/ Najnovije