Brisel konačno objavio: Evo zašto Bosna i Hercegovina neće dobiti 70 miliona eura

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DAKLE:

Bosna i Hercegovina NEĆE dobiti ni ovaj novac, niti bilo koji u budućnosti, i ko zna koliko VEĆ nije dobila isključivo radi plemenskih vođa, klerofašističkih seljačkih šerifa poput Dodika, Čovića, Izetbegovića i inih sličnih, a bogami i zbog lopovluka, trgovine i natezanja ovih ovdje futavaca s dotičnima. Ništa novo, ništa šokantno, glasajte OPET za ove degenerike, degenerični devijantni majmuni i majmunice, svi mi zajedno, skupina neobrazovanih, pokvarenih, retardiranih i mržnjom zadojenuh glupaka, i naravno i ja isti zajedno sa svima (mada nikad nisam glasao za bilo koji vid nacionalizma i šovinizma, bilo čijega). Putuj Evropo, mi svakako gledamo dno odozdo. Umjesto da se taj narod, a narod u ovoj zemlji je SAMO JEDAN, bosanskohercegovački, organizuje i počne devastirati i paliti imovina SVAKOM od ovih kravataša i njihovih poltronskih prijatelja i rođaka, a njih linčovati na ulicama, gledaćemo mirno kako sada i našoj djeci i unucima isti ti KRADU ŽIVOTE kako su ih već ukrali nama. Bravo kreteni, bravo!

Haha

Nikako na zelenu granu sa ćafirima. Ne bi bilo vako da imamo državu

A ti je imaš, jelde?

Nikako na zelenu granu sa ćafirima. Ne bi bilo vako da imamo državu ka Haha _republiku, a? Koja nit je republika nit je srpska, niti imaš novac, ni granice, ni tablice ni putne isprave i ko god u svijetu za nj čuje, dobije ili proliv ili povraća ......ti je eto imaš hahahahahahahahaaaaaaaa lažovski okote brabonjasti s internet komentara ... i još jedno da znaš: NIKAD JE NEĆEŠ NI IMATI OVDJE, VJERUJ ,,,

Haha

Najzanimljiviji su mi ovi luđaci koji se hvale posjedovanjem “bosanskog pasoša”. To ni jedan musliman koji drži do sebe ne koristi. Samo boranija sa dna kace!

Dobro ne možemk dobiti

Al vi možete da jedete ****a bosanska i pušite obrezanu kutu .Ovi jednako ucjenjuje .Sve će moći kad im počne pod nogama boriti .Onda če moć Bosna sve samo da nas iskoriste .

/ Najnovije