Bravo za mališane: Djeca se odricala slatkiša kako bi pomogli poplavljena područja

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

***

Borac sa Žuči

Populistička zloupotreba djece, ne radite to ni kada su u pitanju ovakve tragedije. Ne treba ove maksume dodatno traumirati. Oni sve drugačije doživljavaju i preživljavaju. Pomoć se može i drugačije dati. Nema potrebe za populizam ove vrste.

Tatar

Vidite li vi bandi politička ovo.A čega ste se vi odrekli u korist ovih nesretnika.Odrekli ste se obilaska mjesta nesreće.J***

Ne pijem dok Paja vozi

Populistička zloupotreba djece, ne radite to ni kada su u pitanju ovakve tragedije. Ne treba ove maksume dodatno traumirati. Oni sve drugačije doživljavaju i preživljavaju. Pomoć se može i drugačije dati. Nema potrebe za populizam ove vrste. ka Borac sa Žuči Prvo uče se humanosti, da trebaju nekom pomoći, da nešto daju a ne da trebaju samo dobivati i još važnije odmori će se od slatkiša. A

Borac sa Žuči

Prvo uče se humanosti, da trebaju nekom pomoći, da nešto daju a ne da trebaju samo dobivati i još važnije odmori će se od slatkiša. A ka Ne pijem dok Paja vozi Uhvati se dijaspore, nisi odavno po tom pitanju šupljirao.

Ne pijem dok Paja vozi

Uhvati se dijaspore, nisi odavno po tom pitanju šupljirao. ka Borac sa Žuči Kakav je to glupi komentar

/ Najnovije