Božo Skopljaković: Nećete dobiti treći entitet na račun Hrvata iz srednje Bosne

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OPET 300 000+

Glasova za Komšića! I uvijek. Za BILO koga protiv ovog lopova kockaste glave i njegove zlikovačke sekte!

AsAsova

Bravo LJUDINO !! Dosta vise ludih ideja, dajte da zivimo ko ljudi, svi jednaki i ravnopravni.. Hocu da mi predsjednik bude iz jevrejske, romske ili iz nekih drugih naroda.. NECU vise da biram konstitutivne i nesposobne, HOCU namjerno nekog drugog van tora, neko civilizovano ljudsko bice koji ce nas gledat kao Bosance i Hercegovce, ponosne na svoju zemlju i svoju raznolikost.. Dosta vise kriminalaca/zlotvora koji ubijaju svu nasu ljepotu i mulitkulturalnost.. Vratite nam ista prava za sve ljude..

Sasa

@as asova svaka cast to je normalno razmisljanje

OPET 300 000+

Glasova za Komšića! I uvijek. Za BILO koga protiv ovog lopova kockaste glave i njegove zlikovačke sekte!

9

SAMO PROTIV govana Čovića Izetbegovića i Dodika, može i za Bruce Lee-a ali SAMO PROTIV FAŠISTA!

Kakav 3

Nikad se to neće ostvariti, bosanski hrvati srednje bosne nećemo vas ostaviti ustaskoj vlasti.

Starmo1922

Sad kad je Mike izgleda gotov, nadam se da je ova lopina druga na redu. Pa Bakir sa hanumom. Kad se ta trojica budu družila u ćeliji, BiH će imati neke šanse.

Gost

Tko je sad ovaj? Nastupa kao da je Srednja Bosna njegov begovat. Koliko si utjecajan vidi se po stranci kojoj si predsjednik. Koliko imaš vijećnika i zastupnika toliko si jaki. Da ti kažem i ovo: nisam obožavatelj Čovića i HDZ-a.

Dodik Mile

Za AsAsova - sao naivan i budala moze povjerovati u tu vasu muslimansku zvaku da bi predsjednik mogao da bude jevrej, rom itd. Samo naivan i budala moze povjerovati da vam nije krajnji cilj da iz 23% BiH gdje vas je Alija strpao u Dejtonu ne zelite da zagospdarite cijelom BiH. Do juce ste bili nacionalna manjina, a preko noci porasli apetiti pa bi da pravite islamsku drzavu u Evropi po receptu iz Islamske deklaracije. Konvertit Zivkovic i njegovi talibanci ubrzavaju raspad ove trulezi od drzave. Molim vas glasajte opet za njih 2022.

Martić

Trenutno govoriš kako odgovara komšijama pa te citiraju. Inače kažu da u Bosni nema Hrvata (nego ste vi bosanski katolici) a ti predsjednik Hrvatske Stranke. Gdje je logika?

Neko

Za Dodik Mile - klasična nacionalistička šuplja o islamskoj državi kojom plašite svoje biračko tijelo dok nesmetano zgrčete milione…2/3 Bošnjaka ne izlazi iz kladionica, loču alkohol k’o ludi, u džamije idu samo za bajram i ko bi takav želio islamsku državu…ali da želimo normalnu državu bez da mi ZG i BG diktiraju šta trebamo raditi

Dodik Mile

Za Neko - pises 'klasična nacionalistička šuplja o islamskoj državi'. Pitam se sve ove decenije da li ste vi muslimani stvarno toliko naivni pa jos niste skontali kuda vas Zivkovici vode? Ako nekada nekim cudom Srbi i Hrvati pristanu na tzv 'gradjansku drzavu', vremenom ce nestati iz BiH. Samo treba posmatrati sta se desava sa ta dva naroda u Sarajevu od 92g. i projektovati isti film na 'veliko platno' tj na cijelu BiH. Alijin politicki i vojini maksimum je bio 23% BiH. Sto se prije pomirite sa tom cinjenicom, bice svima bolje. U suprotom raspad BiH je neminovan.

Neko

Za Dodik Mile - nemaš niti jedan dokaz da neko gura islamsku državu…ne dipr a iz BiH odlaze svi zbog kriminalaca na vlasti pogotov toga čije si ime uzeo

Hm

>>@as asova svaka cast to je normalno razmisljanje ka Sasa< Sve je to divno što je rečeno, ali narod više ne vjeruje tim podvalama! Znamo svi, da nam se pod građanskom podvaljuje islamska, muslimanska BiH! Zar ne vidite da se islamski fundamentalist Bakir, najviše zalaže za tu, "građansku" BiH. Naravno, da bi to bilo divno, ali , praktično, to više ne može! Previše smo podijeljeni, nažalost!

Rus-mir

Hoće.

Krotitelj

Hrvati i Bošnjaci treba da žive u jednoj državi i za sve je najbolje da to bude Hrvatska. Bošnjacima kao vjerskoj manjini bi bilo bolje u Hrvatskoj nego sada u BiH bez obzira što su većinski narod. Ako se to ne desi većina naroda pogotovo Bošnjaka će se iseliti i postati Nijemci, Austrijanci, Šveđani, Danci,...

Nino

Tko vam brani. Pstanite i ljubit se s muslimanima, a vidite po komentarima koliko vam dobrog žele.

/ Najnovije