Bošnjaci iz Štutgarta zabranili Josipu Juratoviću da govori na skupu posvećenom Srebrenici

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

mirzatvica@hotmail.com

ne treba biti isključiv. Prije krize oko zahtjeva HDZ za jednostranu izmjenu Izbornog zakona i Rezolucije Bundestaga o Bosni Juratović je imao demokratske stavove o BiH.

Ljiljan

***

Miki

***

King

Ne vidim sta je covjek slago? A vidim i da su ta razna "udruzenja" po svijetu sve sami SDA - dirni u Bakira (sa prve linije kod Koga) i odma si neprijatelj.

moha

"Vaš komentar sadrži linkove. Linkovi u komentarima nisu dozvoljeni."

moha

Kakva je ovo za****ncija?

zeljko.ilicic

SRBI I HRVATI NEVALJAJU SAMO NAŠ BAKIR MARŠALA

moha

Josip Juratovic je veliki prijatelj BiH, velika je steta sto se nasao u ovakvoj situaciji jer je 100% u pravu. Bakir treba da ode kao i preostala dvojica. Njihov zajednicki imenitelj je KORUPCIJA s tim da Bakir svoju pokriva "patriotizmom" a preostala dvojica nacionalizmima ciji su korijeni u susjednim/komsijskim drzavama.

Gost_Radio_Sarajeva

Pa ne govori čovjek o tri nacionalizma, samo kaže da je i Bakir krivac za loše stanje u BiH što je apsolutno tačno. A praznoglavci ostaju praznoglavci. Od neprijatelja treba praviti prijatelja, a ne obratno.

DUDEK Krivousti Njofra

Grjeska...***...juratovic je ime...podržavanje Bakira koji za partnere u vlasti ima da ima dva fasizma je dilentantizam kao Aljin...bakir je uveo SNSD i HDZ u parlamente ..šta je to...privatizacija NARODA....glupaci...kada i koliko puta je bio tamo dje se dobija Bosna,...prognanicka povratnička mjesta...BOSNJACI osloboditi se Bakira ali ne svih u SDA IMA I TAMO LJUDI...NE ZABORAVITE Bakir i Alija nije Bosna i Bosnjaci...juratovic je u pravu,samo se nije dobro izrazio...

Haha

Otpadaju ovi ***plaćenici jedan po jedan. Samo se malo poskliznu i opa, odmah ide fetva. Dobre su ovo stvari

Kako ce dozvoliti Juratovicu, kad se ne spominje terorizam nad Hrvatima u BiH?

U jutarnjim satima u blizini crkvenog dvorišta crkve Uzvišenja svetoga Križa u Blaževcima, općina Tešanj, gdje je prije nekoliko dana napadnuta hrvatska obitelj, osvanuli su crteži pištolja i crvene boje koja bi evidentno trebala simbolizirati prolijevanje krvi, piše Dnevnik.ba. Ovo je još jedan od napada i prijetnji koji su se dogodili u posljednje vrijeme na općini Tešanj, a usmjereni su protiv hrvatskog življa. Poslije dvostrukoga uništavanja zastave hrvatskog naroda na spomen obilježju poginulim braniteljima HVO-a u Jelahu, potom napada na hrvatsku obitelj koja se vraćala sa sinove svadbe, ovaj incident se može protumačiti kao napad na sve župljane i katolike ovoga kraja. Hrvatske obitelji ovoga kraja, a osobito obitelj koja je prije nekoliko dana napadnuta, sa zebnjom dočekuju noć i u strahu nezaštićeni očekuju ponovne izljeve mržnje samo zato što su Hrvati.

Laly Li

>>Ne vidim sta je covjek slago? A vidim i da su ta razna "udruzenja" po svijetu sve sami SDA - dirni u Bakira (sa prve linije kod Koga) i odma si neprijatelj. ka King

PU MAJMUNA

***

/ Najnovije