Bosanska kraljica: Svetom misom obilježena 600. godišnjica rođenja Katarine Kosače

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kada je to bilo za vrijeme osmanlija

***

Katarina Kosaca

Nije posljednja bosanska kraljica. Vrlo lahko mozete provjeriti

asdf

>>Nije posljednja bosanska kraljica. Vrlo lahko mozete provjeriti ka Katarina Kosaca<< Lahko uživaj u svojoj sreći radi agresije turaka na našu zemlju!

lijepa naša stara

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Haha

“Drevni Bošnjani” ne obilježavaju ništa u vezi kraljice Katarine. Iako tvrde da su upravo oni “drevni” i “hiljadugodišnji”. Razmislimo na trenutak o tome.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Bsbsha

>>>>Nije posljednja bosanska kraljica. Vrlo lahko mozete provjeriti ka Katarina Kosaca<< Lahko uživaj u svojoj sreći radi agresije turaka na našu zemlju! ka asdf<< Čija vaša A turci gospodu nisu prisilili na prelazak na islam Gospoda je sama presla da bi mogli uzivati u blagodatima na koje su navikli

sad je još teže

a što ćemo mi potomci otomana? kako da se opet konvertujemo?!

Ostali

Sejdić- i- Finci, Kovačević, Pilav, Komšić- i- Bakir, odsutni.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Kršteni kum Paja

***

a što su se katolici podstanari ushodali!

***

Ne pijem dok Paja vozi

>>>>>>>>>>Nije posljednja bosanska kraljica. Vrlo lahko mozete provjeriti ka Katarina Kosaca<< Lahko uživaj u svojoj sreći radi agresije turaka na našu zemlju! ka asdf<<umjesto bogumila, alahu mili - alahumili-su stoljećima čekali svog el-fatiha da mu budu sinovi ko jedan štakor živković iz smedereva. od tada se isključivo u džamijama čuvaju sva svjedočanstva o huiljadugodišnjim alahumilima drevne bosne.

Buda l e

umjesto da se ko i mi osunete, pa kod odže na džumu... ka a što su se katolici podstanari ushodali! ej genijalac da samo znaš da se i jevreji barem 3700 godina sunete prije islama. A islam su opet pokrenuli jevreji. Jevreji slave 5785, a vi tek 1400 neku, kršćani 2024... Uglavnom ovi što slave silovanje turaka nad ondašnjim ženama, valjda im je jasno da su i oni potomci silovanih žena. Sad se bunite na srpska silovanja u zadnjem ratu. To nije OK, ali osmanlije to care siluj. Dalje, mali broj je svojom voljom prihvatio islam, nego sabljom. U svakom slučaju neka su vaši konvertiti prihvatili religiju, ali barem nemoj punih usta, zapjenjen slaviti zlo koji su agresori na tadašnju BiH donijeli i još otimati Tvrtka. I valjda bi trebao znati da su otomani osvojili i tadašnju tursku prije osvajanja balkana. Dakle i tamo su narod tlačili kao i danas Kurde...

šta ti mudrac napriča!

***

/ Najnovije