Bosanci nisu ostali dužni Eleku na provokacije: 'Nedeljko, nijedan vjetar ne puše do zore'

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanci?

Mislis Bosnjaci? Nema bosanaca, osim u dijaspori kada muslimani ne smiju da kazu da su Bosnjaci

Jazavac

Ne znam zašto se ovom papku krmećem uopste daje ovoliki prostor pa on i onaj kepec mongoloidnog izgleda ne bi bili poznati ni u svojim mahalama da nije medija iz federacije

Problem

je ako zagrmi, pa bude BLJESAK, pa onda krene neka nova OLUJA,

NEĐELJKO

Je, pretpostavljam, rođen u subotu? Ili možda u utorak? Koja kreativnost jbt ......

Guest

,Cime se stari ljudi bave i onda se cude omladini na ponasanju.

Za neukog@degenerika

Mislis Bosnjaci? Nema bosanaca, osim u dijaspori kada muslimani ne smiju da kazu da su Bosnjaci ka Bosanci? _@BOSNA I HERCEGOVINA JE PO USTAVU NEZAVISNA, SUVERENA, NEDJELJIVA DRZAVA. NEUPITNA JE NJENA CJELOVITOST. @SUVERENE DRZAVE IMAJU NACIJU! @SUVERENE DRZAVE NISU SASTAVLJENE NI DRZAVNE ZAJEDNICE. @BIH KAO SUVERENA DRZAVA NIJE VISENACIONALNA KAKVA JE BILA JUGOSLAVIJA. @NACIJA BOSNE I HERCEGOVINE JE BOSANSKOHERCEGOVACKA. @ KONSTITUENTNI SRBI I HRVATI U BIH NISU NAROD, NACIJA NITI DIJASPORA DRZAVA SRBIJE ILI HRVATSKE. @KONSTITUENTNI SRBI I HRVATI NISU NACIJE U BIH. ONI SU IMENOM REZIDIUM (OSTATAK) NACIJA IZ DRZAVA SHS/YU/SFRJ KOJIH ODAVNO NEMA....

Ima nas, od rođenja smo isto

Mislis Bosnjaci? Nema bosanaca, osim u dijaspori kada muslimani ne smiju da kazu da su Bosnjaci ka Bosanci?

Ima Bosne

Mislis Bosnjaci? Nema bosanaca, osim u dijaspori kada muslimani ne smiju da kazu da su Bosnjaci ka Bosanci? Ima kako nema i nema veze sa dijasporom. Bosanci su svi koji zive u BiH: Bosnjaci, Srbi, Hrvati i ostale manjine. To sto si ti nepismeni nacionalista i fašista, to je druga stvar

Ekleku leleku

***

Ajme s kim živimo

Ova dvojica nisu mogla smisliti pametniji način da zabave sebe i onog baju, njima je ovo jedino čega su se dosjetili, dva mozga se udružila ali pameti je zafalilo. Toliko su nisko u kaljuži da me prosto stid njihovih izjava i postupaka. Da smo država kako treba, lako i brzo bi se ovo riješilo jer svi bi trebali biti isti pred zakonom.

A mi muslimani

***

Micky

***

Micky

Ne znam zašto se ovom papku krmećem uopste daje ovoliki prostor pa on i onaj kepec mongoloidnog izgleda ne bi bili poznati ni u svojim mahalama da nije medija iz federacije ka Jazavac Treba mu dati prostor! Da ga lakse prepoznamo medju hiljadama! Da ne kaze poslije: " Nisam ja taj!" Da znamo svi ko su ti fasisti a ne da sutra hoda po Sarajevu kao anonimus!

Mrdnite se

Gdje su pošteni i pristojni građani iz RSa, kako oni reagiraju na ovakve poteze, nikako da se čuje njihov glas?

Ja1

Ovakve niske pokusaje reklamiranja eleka i takvih skorojevica, uopste ne zasluzuju da budu vijest ali mediji moraju necim da se hrane. Svi mediji objavili gradnju kampusa i biblioteke u njemu ali to nije vijest koja se moze naplatiti i samo ovdje nije objavljena

Haha

Treba Ramo da ide tamo i iz helikoptera Srbadiji pusti snoogu norooda. Malo dobrog probosanlooka da se smire!

SARAJEVO

***

***

***

Sarajevo bih

MOJ ELEČE *****EŠINA ČE ZA TOBOM DA LELEĆE.USPUT POREMSE SE TEBI I TOM DO TEBE U GENOCIDNA STAU,I NAGURAM PETOM DA ŠTA NE ISPADNE.

Gost

_@BOSNA I HERCEGOVINA JE PO USTAVU NEZAVISNA, SUVERENA, NEDJELJIVA DRZAVA. NEUPITNA JE NJENA CJELOVITOST. @SUVERENE DRZAVE IMAJU NACIJU! @SUVERENE DRZAVE NISU SASTAVLJENE NI DRZAVNE ZAJEDNICE. @BIH KAO SUVERENA DRZAVA NIJE VISENACIONALNA KAKVA JE BILA JUGOSLAVIJA. @NACIJA BOSNE I HERCEGOVINE JE BOSANSKOHERCEGOVACKA. @ KONSTITUENTNI SRBI I HRVATI U BIH NISU NAROD, NACIJA NITI DIJASPORA DRZAVA SRBIJE ILI HRVATSKE. @KONSTITUENTNI SRBI I HRVATI NISU NACIJE U BIH. ONI SU IMENOM REZIDIUM (OSTATAK) NACIJA IZ DRZAVA SHS/YU/SFRJ KOJIH ODAVNO NEMA.... ka Za neukog@degenerika Poštedi nas tih pojašnjavanja. Srpska i hrvatska nacija je puno starija od BiH (Mrkonjić Grad 1943.) Bosanskohercegovačka nacija je tvoja fikcija.

Sarajevo bih

Gdje su pošteni i pristojni građani iz RSa, kako oni reagiraju na ovakve poteze, nikako da se čuje njihov glas? ka Mrdnite se GDJE SI TI U GTRS ŠUMSKOJ IZRKOTINI VIDIO NORMALNO,PRISTOJNO A POGOTOVO POŠTENO ČELJADE,SVI IZ OKOTA DIVLJIH ********IH GENOCIDNIH JAZBINA IZMIGOLJILI.

boš posla

mosnjaci, svaka druga tabla na ulazu u sarajevo prebrisana ćirilica

švabo se pita

_@BOSNA I HERCEGOVINA JE PO USTAVU NEZAVISNA, SUVERENA, NEDJELJIVA DRZAVA. NEUPITNA JE NJENA CJELOVITOST. @SUVERENE DRZAVE IMAJU NACIJU! @SUVERENE DRZAVE NISU SASTAVLJENE NI DRZAVNE ZAJEDNICE. @BIH KAO SUVERENA DRZAVA NIJE VISENACIONALNA KAKVA JE BILA JUGOSLAVIJA. @NACIJA BOSNE I HERCEGOVINE JE BOSANSKOHERCEGOVACKA. @ KONSTITUENTNI SRBI I HRVATI U BIH NISU NAROD, NACIJA NITI DIJASPORA DRZAVA SRBIJE ILI HRVATSKE. @KONSTITUENTNI SRBI I HRVATI NISU NACIJE U BIH. ONI SU IMENOM REZIDIUM (OSTATAK) NACIJA IZ DRZAVA SHS/YU/SFRJ KOJIH ODAVNO NEMA.... ka Za neukog@degenerika a šta švabo veli na ovo?

/ Najnovije