Bosanci će danas primiti prve vakcine protiv COVID-a

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Drinco

Bosanci???

Gost

BOSANACA u BiH ima zajedno sa HERCEGOVCIMA manje od jedan posto. Baš da će oni prvi primiti cjepivo, ne znam.

071

Super je to, osim što ruska vakcina ne štiti od mutacija za koje se očekuje da će postati dominantne do polovine marta. Jedine vakcine koje imaju istinski visoku učinkovitost (oko 95%), i za koje su studije pokazale da su jednako učinkovite i protiv mutacija su one zasnovane na novoj tehnologiji, a to su za sada jedino Fajzerova i Modernina.

Infidel

Svaka čast za RS! Veliki šamar našem lijenom, korumpiranom ološu iz federacije! Sram vas bilo!

Da

Sad se vidi koji dio BiH bolje funkcioniše! Šteta što Incko ne može da to stavi u izvještaj! Mi u RS smo mogli i ranije da nam u Sarajevu ne podmeću nogu!

Koel

Ne bosanci nego srbi pitaj milokrada da ti objasni

Koel

Vi u sumskoj nemate za kiflu milokrad moli kumi sadaku os svrbije za 5000 medicinara sjwdi poklopi se mi smo platili za 1,5 miliona doza konju jedan cekamo isporuku

Novinaru glupi

Pogrešan naslov! U Republici Srpskoj će danas primiti prve vakcine protiv COVID-a!

Xxl

Doktore prvo vakcinisite,i njihove famelije.

Hahaha

@koel, Pa sad se vidi ko nema za kiflu! Mi imamo vakcine, a vi ne! Čime potkrepljuješ te svoje izjave, osim ogromnom mržnjom prema svemu što je srpsko! A to ti nisu opipljivi argumenti!

/ Najnovije