Bosanac na korak od EU Parlamenta: 'Svim silama ću se boriti da BiH postane dio evropske porodice'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Guest

Kakva ba EU.Sta uopste ima tamo za nas? Cini mi se da cemo vise dati nego dobiti,ionako smo kolonija koja se ni za sta pita. P.S Banglades ima nacionalnog avio prevoznika sa B787....Banglades; Etiopija isto tako, pa ti vidi.

***

***

Gost

Kada bude slijedeći popis stanovništva bit će ponovo džambo plakati sa uputama kako se izjasniti. Odajete dojam da ste sluđeni i ne znate tko ste i što ste. Ne želim vam ja otvarati oči ali evo nekoliko stvari. Bosanac je znak teritorijalne pripadnosti isto što je i Hercegovac za ljude iz Hercegovine. Naziv Bošnjak znači isto to u povijesti. A Bosanac i Hercegovac je glupost jer je nemoguće da čovjek bude iz Bosne i iz Hercegovine istovremeno. Pokušavate stvoriti neku nadnaciju kao što su bili Jugoslaveni. Jugoslavija se raspala a ta hibridna nacija je nestala zajedno s njom.

-Bosanac, WTF?! ahahahahahahahaha

BosTan-ac Fahir Gutić! čuje se lavež rodijomaala gLavića do triglava,...

Boki

Zovko, hahahahahahaha, bljaf, fuj

nbf

Bosna i Hercegovina se ne može porediti sa Jugoslavijom jer je Jugoslavija bila tvorevina nastala udruživanjem republika, dok je Bosna i Hercegovina autohtona državotvorna cjelina stara 1000 godina. A ovdje tumače pojam Bosne i Bosanstva očigledne neznalice i neprijatelji ove zemlje zadojeni mržnjom. Bosna i Hercegovina je već davno prepoznata kao zasebna teritorijalna, geografska, kulturološka itd. cjelina koja ima svoj vlastiti prepoznatljivi identitet. To će uvijek biti tako. Ako neko više voli tuđu zemlju nego svoju, slobodan je da ide u zemlju svojih snova i ostvari svoju sreću.

/ Najnovije