Borrell i Varhely: Nismo zaboravili odgovornost za genocid, suočeni smo sa sramotom

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nono

Milanovic,covic,dodik i ostale ruske *** pripremaju novi rat u BiH,pa se nadam da licemjerna Europa ovaj put nece zatvoriti oci.

Pa cemo dogodine opet ovo isto. I one tamo iza opet...

Sigurno i napredni zapadni mediji svakodnevno pisu o zrtvama ratova koji su se tamo zbili.

A-ha

Da ste ispravno reagovali na agresiju u Bosni, ne bi se desila Ukrajina. Evropa je dužna da što prije energičnim potezima ispravi užasne greške, u protivnom, sile zla će i dalje divljatii po Evropi i svijetu! Možete li zamisliti šta bi se desilo da Hitler i njegova vojska nisu bili potpuno poraženi i osuđeni na najteže kazne (ne simbolične)?

odgovor na ''a-ha''

Nista ti nisi shvatio. Bas nista. Ukrajina je izinzenjeriran rat, dogovor izmedju USA i Rusije u cilje ostvarivanja interesa, a ne da je on izbio zbog neceg nacionalnog kao u BiH, te sire u bivsoj SFRJ.

Sramota je za vas apstraktan izraz

Zaboravili ste vi vasu odgovornost tada kao i sada. Nemate obraza i morala zato vam ne vjerujem. Sve dosada ste potvrdili da radite na unistenju BiH, samo se ne zna ko ce biti unisten, vi licemjeri ili BiH.

/ Najnovije