Borrell i Čović: "Pojedini predstavnici bošnjačkog naroda nastupaju bez iskrene želje"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Ma sta vise ti ti hoces mrcinetino !???

Hdz

Da desetke prijedloga,ali država u državi i hdz vječno na vlasti i covic dok je živ predsjednik. Ma neće ići.

Jedino izolacija zelene koalicije

SDA-DF-SDP-Islamska zajednica i njihovo uklanjanje iz svih nivoa vlasti u FBiH donosi sansu za ocuvanje drzave BiH.

Guest

Guest Ma ti si jedan beznadezan iskompleksirani kamenjaski cigos lopov i trazis jos malo ti zemlje na grobu bilo fujjj.

Chirilicni

DR Chovke se uljudbeno kune,da je iskren,kada hvali jarana Dodu i njegovu prchiju.

Car

Treba ju kako vi hocete I zdogovorili bi se lahko pohlepna I lucimjerna politika latina providni ste

Smjesno

Čuj telefonom? Na kom su jeziku pričali, da nisu možda na španskom, pošto Čovke ne zna beknjti engleski? Ne kontam ni obog Borerela, čovjek je bio socijalista, a njegovi potezi generalno već nekoliko godina idu prema desničarskim. Vjeroovano skuplja lovu, još koji milion pred penziju

BOSNA

Pobijedile JAPAN, svih imena ima. Prava građanska reprezentacija. Zato su pobijedile. Onima za podjele, ZA NAUK. Smrt NACIONALISTIMA!!!

/ Najnovije