Lider PDP-a o korona-partyju svog potpredsjednika: Nema dileme, smjena!

Radiosarajevo.ba
Lider PDP-a o korona-partyju svog potpredsjednika: Nema dileme, smjena!
/ Branislav Borenović

Nema dileme, svakome ko svojim neodgovornim ponašanjem ne poštuje mjere slijede sankcije.

Ovo je na svom Facebook profilu napisao Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, nakon što su mediji prenijeli snimke s "korona-partyja" u Bijeljini.

Bez poštivanja mjera donesenih radi sprječavanja širenja novog soja koronavirusa, na ovoj zabavi bili su, između ostalih, predsjednik gradske Skupštine Slaviša Marković, koji je potpredsjednik PDP-a, direktor zatvora Milenko Gajić (SNSD), Milenko Vičanović (PDP), Slaviša Cacanović, donedavni direktor AD "Grad"...

Nakon Sarajeva i Bosanskog Petrovca korona-party i u Bijeljini

Nakon Sarajeva i Bosanskog Petrovca vlastodršci u Bijeljini prethodnih dana nisu marili za propisane mjere. Još jedan korona-party u BiH: Načelnik Bosanskog Petrovca okretao janje s društvom Kako piše BN, dernečili su ne poštujući mjere okupljanja i mjere zaštite nošenje rukavica i maski.

"U ovim vremenima, ali i uvijek, potrebni su isključivo ljudi koji su dokazali i dokazuju odgovornost prema sebi, drugima i prema zajednici.

Ako su tačni navodi koje su objavljeni, nema kompromisa - smjena!", poručio je Borenović.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije