Borell o BiH: Odlučiti i izbjeći da se zemlja raspadne na komade

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

?

Šta ti misliš da će neko negdje odnijeti pune masovne grobnice? Mrš bagro

Genocidasi

Znaš gospodine mi dobro poznajemo vašu prljavu igruBiH se raspasti neće a oni koji hoće da je unište bit će uništeni i protjerani ne garantujemo nepobijeni.Braca su tu i samo čekaju nas poziv bit će Bosne a rušitelji neće .Ako ste mislili da igrate tu prljavu igru da date BiH za Ukrajinu varate se .Bosna je naša država i mi će mo odlučivati i njoj .Vi ovim psima RUŠITELJIMA dajte vas dio teritorije Zar su nam malo oduzeli u Titovo vrijeme i u vrijeme austrougarske pa turske Niti hrvatska nije postojala niti srbija .Treba to da se ukine i vrati svakom svoj dio teritorije.A karoatsku neman protjerati i vratiti za karpate il primite ih kod vas pa neka vaše teritorije dijele i ruše.Nama ova neman nije potrebna bila ko ih navuknjarila na Balkan neka ih vode te.j. austrougarska Danas Austrija i madarska

Mostar

BiH je raspadnuta, a zajedno je drzi tanak selotejp zvani "medjunarodna zajednica"

RAT

Samo RAT, da se ovo jednom riješi za sva vremena! Ili normalno ili fašizam! RAT i samo RAT!

2b

BiH je raspadnuta, a zajedno je drzi tanak selotejp zvani "medjunarodna zajednica" ka Mostar - Maaajka ti je odavno raspadnuta, a jedino što podsjeća na nju je pseto kao što si ti!

Tabasco

Imate tu za stolom jednog od agresora Hrvatsku, a glavnom agresoru i ruskoj guberniji Srbiji pošaljite g-đu Merkel da Srbijance drži za riječ (največe lažove u u iverzumu). Btw navedeno zorno govori o idiotskoj EU politici.

Dabogda te hidza nekrofil

Samo RAT, da se ovo jednom riješi za sva vremena! Ili normalno ili fašizam! RAT i samo RAT! ka RAT spremio za dzenazu kad padnes sa skele!!!

/ Najnovije