Borbena oklopna vozila na bh. ulicama: Oglasili se iz MUP-a RS i objasnili šta se dešava

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dudek Krivousti Njofra

Ma bolje je teroristima pregledati traktore

***

***

Bosanac

Zlocinacke zivotinje srbi se spremaju za nove zlocine EU treba pelcovat srbe pogane

Jesu li

Ovo ona "strasna" vozila sto se sama zapale?!?

Narikača

Ustvari, zakuho bi Mile najradije, sutra bi rat izazvao samo da opstane. Ovako provocira, a u stvari plače, kuka, ciči...

HUKA

***

Gost

Zašto se MUP REPUBLIKE SRPSKE oglašava ako su oklopna vozila na ulicama Bosne i Hercegovine?

Reporter

Ramo Isaku ne trebaju nam komentari nego djela.Ako ne djelujes podnesi ostavku

Reporter

Ovo je samo jos jedan od hiljada razloga za poznatu parolu od ranije :ucimo i radimo kao da ce 100 godina biti mir a spremajmo se kao da ce sutra biti rat.

Skk

Svaka policija ima vježbe pa tako i policija republike srpske Šta je tu sporno

/ Najnovije