Borba za istinu: Policija u RS zastrašuje mlade koji propituju ratnu prošlost

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Srb IN

***

Srb aut

Genocidna tvorevina ista ta policija je počinila genocid u BIH. Rezolucija sve govori.

Ne pijem dok Paja vozi

Šta oni imaju da propituju? Bio sam i ja mlad kada mi je tetak pokazao prangiju. I nisam propitivao nego sam mu je pomilkijo! Od tada sam g ej i to mi je okej!!!

Dok ne vozim Paja pije

Šta oni imaju da propituju? Bio sam i ja mlad kada mi je tetak pokazao prangiju. I nisam propitivao nego sam mu je pomilkijo! Od tada sam g ej i to mi je okej!!! ka Ne pijem dok Paja vozi _!!!įɘʞo ɘį im ot i įɘ ϱ mɒƨ ɒbɒt bO !oįiʞlimoq ɘį υm mɒƨ oϱɘn oɒvitiqoɿq mɒƨin I .υįiϱnɒɿq oɒzɒʞoq ʞɒtɘt ɘį im ɒbɒʞ bɒlm ɒį i mɒƨ oi𐐒 ?υįυtiqoɿq ɒb υįɒmi ino ɒtŠ

tuner

maj 2032. zanima me koga ce poslije zastrasivati!

Zavadjanje

Ovajnaslov teksta je neprimjeran i izaziva mrznju sto se vidi i po pojedinim komentarima. Policija nije doticnog ni zatvorila , ni maltretirala, ni tukla i ne izazivajte nacionalnu mrznju. Znam da ce te obrisati ovu poruku kao i sve koje imaju cilj suziivot maksr jedni pored drugih ako ne zajedno.

Srb IN

maj 2032. zanima me koga ce poslije zastrasivati! ka tuner i mrtvijeh se SRBA vi plašite i taj STRAH nikad nestat neče

Balije su podlaci

i mrtvijeh se SRBA vi plašite i taj STRAH nikad nestat neče ka Srb IN

Prometheus

Eto pitanje za ove fgr demokrate, OHR, Murphy i Američku ambasadu, OSCE, eto kako oni gledaju na ovo zastrašivanje, na uporno sakrivanje mjesta zločina, na brisanje činjenica, kako ove demokrate gledaju na ovo već trideset godina i prave se slijepci, mutavi, neuki. Kako vi reagujete na Fašizam demokrate? Da li vas to tjera na akciju ili apatiju, da li se treba buniti protiv zla ili ga trpiti, kako vi to gledate??

/ Najnovije