Boračka udruženja iz Trnova stala uz Berila: "Ovo je nepravda, on je uzor koji je izložen torturi"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

visocica1662

Novalicu,Novalicu znas li koga branis dok si ti ostao bez noge on je bio u logistici dok ti primas invalidninu koja ti nemoze biti za osnovne namirnice on je ukrao 3.miliona KM njegova zena 610 hiljada maraka na racunu koji je blokiran imateli imalo mozga

Sudija

Treba i njih pozatvarat i krivicnu im urucit Ovo je saucesnistvo u krivicnom djelu.

Anoniman naravno

Ako on padne, pade pola Trnova. Valja sad branit covjeka, jer on je zavrsavao i odobravao, a ne sistem i zakon.

Bato

Koordinacija šest borackih udruženja u opstini od 1700 stanovnika od kojih su minimalno 1/2 djeca i 1/4 žene. Sve rečeno.

Ja1

Sva boracka udruzenja su za zatvora vec odavno, to su pljackasi nasih para i nikada borci u njima sjedili nisu

I vas ...

... treba pohapsiti jadnici kad ste dozvolili da vas sda mobilise.

Sramite se papani

Toliko o boračkim udruženjima Trnova, tekst je besraman, kao da su udruga lažova, prevaranata i krimosa. Kao da je Trnovo utvrda nekog mafijaškog Kuma, priprosti likovi. Pa oni bi trebali braniti zakone i institucije ove zemlje! Otvoreno podržavaju kriminal.

Koliko neradnika i trutova

Trnovo selendra ims vise boračkih udruženja nego stanovnika

Cuj

Boracka udruzenja e sad da vidim Od ovih *****a ko je borac bio

sanasana

Sva boracka udruzenja su za zatvora vec odavno, to su pljackasi nasih para i nikada borci u njima sjedili nisu ka Ja1

nasvasta

Kad prodaš časnu borbu kriminalcu za kravicu ili traktorće jad i bijeda teško nama sa nama.

071

Izgleda je doslo vrijeme da se konacno pretresu i boracka udruzenja, pardon, stranacke marionete i legla korupcije, pa da se vidi koliko ih predstavljaju borce i rade u njihovom interesu, a koja su stranacki pijuni.

Realno

Boze dragi zagupljenog naroda, pa ovo je za nepovjerovati, i onda se svi čudimo kako ova korumpirana bagra godinama opstaje. Ovi maloumnici su najbolji dokaz kako i zašto

/ Najnovije