Boračka udruženja iz TK: "Konaković, Nikšić i Forto su nepoželjni u Srebrenici"

/ Komentari (32)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

BRAVO DEČKI

Ja

Ukinut treba ove SDA uhl**** lafo boracka udruzenja. Isisali su milione iz nase kase u svoje dzepove. Vi cete nekome zabraniti da dodje, ko ste vi?

Guest

Da li boračka udruženja imaju kakva preča posla. Sva boračka udruženja po Titovom modelu. To su oni koji su uvijek znali za budžet i sebe. Svaka čast borcima. Sigurno 50% dobitnika zlatnog ljiljana nije zaslužilo ni drveni a ne zlatni ljiljan. Pravih boraca je masa koji su sto puta zaslužni od ovih odlikovanih. Daj stanove, upravne i nadzorne odbore, mjesečna primanja i razne povlastice ko da su se samo oni borili. Fuj.

NB

Čast borbi i jazuk za žrtva ali ova udruženja pretjeruju. Dodik na dnevnoj bazi vrijeđa i omalovažava sve redom što ima veze sa Državom Bosnom i Bošnjacima pogotovu - a razjedinjena boračka udruženja, na Dodikovu radost, izdaju ovakve gluposti od saopšenja.

Komšija

Lijepe riječi su ukras!

Game is over!

Lijepe riječi su ukras!

Ko?

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

Boracka udruzenja=SDA

Boracka udruzenja=SDA

Svaka čast

Nek se zapitaju koga predstavljaju i kako rade!! Izgubljeni u vremenu i prostoru ali ne, ne odustaju idioti od funkcija!!

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Nadimak

Zauvijek cemo biti prokleti kao nacija jer se nismo osvetili Srbima za pokolj nevinih, ne samo u Srebrenici nego i nevine djece i beba u Sarajevu

33

***

Infidel

Lijepe riječi su ukras!

Ethem.tucakovic

Netreba da dodu.Nisu pozeljni.Neka idu u Lukavicu na pomen ruskim dobrovoljcima

JUGOSLAVIJA

Lijepe riječi su ukras!

Koel

***

ALO

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ne pijem dok Paja vozi

***

Dok je Ljiljana i Koela

***

Hinje

Sramota ih ubila,kako misle kao izdajnici zivjeti u BiH.Nek presele u beograd ili zagreb pa nek tamo uzivaju.fuj.

Drevna Bosna

Ne bi bilo loše ugledati se na susjede i komšije - pa i Bošnjaci da jednom budu jedinstveni bar po onim pitanjima kao što je Srebrenica.

Volimsda

Tamam će se prepasti ovih sda žetona, biće tamo 11. oni ako Bog da, ne sumnjam…

***

***

AsAsova

Mnogo toga oni gledaju pognutih glava..

333

@Za Nadimak A ljude u Srebrenici je pobila Francuska tajna sluzba (sjecam se i te propagandne nebuloze). Znaci, srpski nacionalisti su toliki glupani da ih je Alija mogao natjerati na to da postanu ratni zlocinci. Doduse, ja nikada nisam ni smatrao da biti pametan i nacionalista moze da se zatekne u istoj osobi.

Xyz

Hvala Bogu na ovoj reakciji da tako i ostane smradovi zbog licnih interesa su pogeli glavu pred kinkongom i ljudskim olosem...

***

***

Vi...

...ste samo sluge izdajnicke stranke, sram da vas bude!!!

hladna voda

BRAVO!!!!

/ Najnovije