Bogić Bogićević odustao od kandidature!

/ Komentari (35)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Nismo te ni zaslužili. Ja ne znam zašto SDA ne izadje na cestu da puca po nama. Da nas pobiju, jer svakako od njih ovdje NIKAD nećemo živjeti.

moke

majku vam kroz majku mladomuslimansku

miki

Baš šteta. A toliko je holideinjacima valj'o ;)

Drk

BRAVO BOGICU, NEKA BUDE STID I SRAM ONIH KOJI SU SE IGRALI S IMEMOM OVOG SPASITELJA BOSNE I HERCEGOVINE. BRUKO CETVORKE, BRUKO I SVIH ONIH KOJI SU SE POKUSALI IGRATI S GOSP. BOGICEM. SADA OPET DOVEDITE NA CELO ONE OD KOJIH CEMO STIDJETI. GRAD SARAJEVO I NJEGOVI STANOVNICI OVO NISU ZASLUZILI.

On

Gosp.ostaje gosp. a mi ostali beee bleeee

Bošnajk Hrišćanin

Poštovai Gospodine Bogičević, jako mudra i pametna odluka. Mislim da je za narode BiH koji se ne dijle po partijskoj pripadnosti nego po ljudskosti bolje da sami pospreme svoju avliju da im ti niko ne čini ni iz Beograda ni iz Zagreba. Mislim da što se tiče spremanja, ako Vas zdravlje posluži imate mnogo posla u Beogradu. Ovo prenesite i Čedi, neka se lati brezovaće i zavrati rukave.

Guest

zaista, sta vise ocekivati kad su ovakvog covjeka doveli do ovakve situacije...neka njima njihovih cobana...moji nisu jer sam imao srece da zivim u ranijem periodu kada je bilo sretno zivjeti..a oni ...na znam .. ima li goreg od ovoga...molim te dragi Boze...kako dopustas ovoj bagri da se z9ve vjernicima...

miki

A jeste blesavi pa vratiće se on na bis ;)

Guest

Boze sacuvaj...eto kako prolaze i na izborima...DNO DNA...a izetbegovic sebija generalni direktor...ma dajte niko nije lud...i sada jos i mali od Ademovica ...pa do kada vise...sta je ovo...i onda se brane kada im neko u lice kaze da prave svoje sandzake...ALI IMA DRAGOG BOGA...prestace cisterne da idu u neum po more za bazene...

nasvasta

I riđan hoće građansku mrš stoko zatucana vi će te uništiti državu ,koštaće vas to sigurno bando izdajnićka.

YY

Nesposobna i razjedinjena cetvorka uspjela je i Bogica Bogicevica nasamarit !

:(

Ubise nam nadu..

Koel

Sad vam opet kriva SDA aaaaa mamu vam dezertersku i cetnicku izmedju sebe se koljwtw za fotelje visi covjek kakvi su to uhljupi i pobjeze od njih

miki

Sada je vakat da SDA pokupi kajmak kandidujući ga ;)

KLOSA

POSTENA ODLUKA PUSTI SE VISE POLITIKE IDI UZIVAJ SA SVOJIM VRSNJACIMA JEDAN JE ZIVOT I DA SU TE IZABRALI NEBI NISTA NARUCITO MOGAO PROMJENITI NEK SE MLADI BORE VICINA SKAKA OVO ONO ALI JE PRVI PROBIO LED DOK SU PREDHODNI SPAVALI

qwe

2020. sa šestorke na četvorku. 2021. sa četvorke na trojku. 2022. svako na izbore o svom trošku.

JA1

@miki<< ti bas uzivas u provokacijama? Ja bih se ipak na tvom mjestu zapitao dokle je dosla ta bolest.

miki

A što se ovaj klošar saša rasplaka zbog matorog lopovskog đubreta koje ga je ostavilo bez detinjstva, piš amele mi moje ;)

miki

Pa zapitajte se ;)

Bosna Bosancima

Ne bacajte bisere pred svinje

Take beer

Odavde su odavno gradjani otisli, neznam sta je ovaj covjek zaosto. Hocemo Bosnu ,hocemo k...., Hocemo muslimaniju eto sta hocemo a dobit cemo k....

!!!!

Zao mi... bio je jedina pozitivna licnost koji je davao nadu u bolje sutra... ljudina se povukao ispred razjarenih vukova. Bilo je i za ocekivati da ce to uraditi..pametan covjek. STETA ZA SARAJLIJE!

Jah

...covjek bio, covjek ostalo! Nek’ vam je na cast sve prodane duse koje ste izasle. Zapamticemo vas imenom i prezimenom!

User

Dino, ovo su sve tvoje greške i Srdic i dr. Sram te bilo ovog velikog covjeka Bogica Bogicevica.

SDA u rukavicama

Znam da volite brisati komentare pa mi nije mrsko da ponovim. Naslijedja SDA necemo se lako rijesiti, ako uopšte ima volje da se to uradi. S ovako kvalitetnim političarima nemamo šanse za BiH, i nemamo šanse za Evropu, osim pojedinačno. Kao što već i idemo. SDA pravi uslove za svoj begovat, pod pokroviteljstvom Srbije i Hrvatske. Ostak BiH će biti SR i HR.

Lijepe Vijesti

Ma vb treba da znaš i da i ti djeluješ: (1):Bogić Bogičević je OK, čovik je kao i Stipe Mesić regulara, sve su to ljudi potpuno operirani od nacionalističkih sranja. (2): Samo danas je u Sarajevu pet beograđana (od toga dva u Lukavici) okliznulo se na kore od banana i tijelima nabilo na noževe slučajnih prolaznika hi, hi, hi.

Moks

Ovde se na žalost povlače svi koji vrijede i koji su pošteni ,jer sa lopovima,bagrom,mafijom i ostalim kockastim glOoavama je teško izać na kraj ,i ako imaš dostojanstva ,iskustva i godina koliko ovaj čovjek ,šta drugo uradit ?! Tuga ,fkt šta bijednici uradiše i od grada i od države !

Mostar

Ne znam zasto je pristo biti smokvin list etnicki ociscenom Sarajevu

miki

A zato što je prodani Bogalj Bogaljević ;)

miki

Krenulo za ustašama pa sada nema gde ;)

Moja malenkost

Propade jos jedna ideja u tzv gradjanskoj BiH. Da vidimo hoce li Bake uspjeti da napravi unitarnu gradjansku dzemahiriju.

Pozdrav obručnim saveznicima Distrikta Sarajevo (Vrhbosna):

U Sofiji, Bukureštu, Budimpešti, Skopju, Podgorici, Zagrebu i Prištini se sada već tradicionalno sami beogradski kadrovi nabijaju na noževe slučajnih prolaznika u još većim brojevima :)

King

Baš šteta. A toliko je holideinjacima valj'o ;) ka miki Dojio tati kad se na holidej islo, jesil?

miki

Valjda je vas tamo babo na kongresu začeo, mi smo znatno stariji narod ;)

ja

@miki uleti ti onoliki crnac

/ Najnovije