Bogić Bogićević definitivno odbio mandat gradonačelnika Sarajeva

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

Posteno.

N

Sta rade i kakav je to javasluk pa to je nevjerovatno. Treba se narod dici sve vas isprebijati.

miki

A kao da si se i do sada šta pitao, na i ne seri ;)

moke

A kao da si se i do sada šta pitao, na i ne seri ;) ka miki ode bez bisa, znaci nisi u pravu u vezi covjeka. inace znas li sta ona zuta boja na varta zastavi simbolizira? omiljeni hotel :)

Ako ako

Ako se Deyton promjeni onda moze za predsjednika, bio bi red da i nama malo sunce zasija..

Nisam@Robot

Steta.!!

Guest

Gospodin

Sarajlija

Čestitamo svim smradovima iz Gradskig vijeća . Bijednici bez izuzetka uključujući njihove stranačke šefove

nasvasta

Svaka ćast ljudino ,ali ipak možda bi današnje DA vrijedilo kao onda NE.

Sunce

Postovani g. Bogicevicu, pa oni Vas nisu mogli razumjeti, njihova rijec nema tezinu, to vrijedi od danas do sutra kod njih - tek do sljedeceg "preslagivanja"...steta, bas steta za Sarajevo...

rodjeni_sarajlija

E bravo gospodine Bogićeviću. Neka ste na jedan gospodski način seljacima pokazali šta znači imati integritet. Ne zaslužuju oni vas a nama je sa bagrom i dalje nastaviti živjeti. Neka vas dobro zdravlje služi.

"Trojka" i njihove stele posla i radnih mjesta su otjerali Bogicevica.....

"Četvorka" ili konkretnije trojka - SDP, Naša stranka i Narod i pravda, međusobno se nisu usaglasili u vezi s izborom Ademovića za predsjedavajućeg Vijeća. Iako je prijedlog za njegovo imenovanje potpisalo 17 vijećnika te tri stranke, Ademović je u prvom glasanju dobio tek 10 glasova. Sedam vijećnika iz te tri stranke nije ispoštovalo dogovor unutar koalicije. Ko se kome tu svetio i zašto, nije poznato. Glasanje je bilo tajno. Neizborom predsjedavajućeg Vijeća tog dana onemogućen je i izbor gradonačelnika. Uvidjevši zakulisne igre u NiP-u, SDP-u i NS-u, Bogićević je donio "neopozivu odluku" da se povuče iz te farse koju su režirali koaicioni partneri, a prvenstveno NiP sa zahtjevom da Ademović mora biti izabran za predsjedavajućeg Vijeća po svaku cijenu. Naime, "genetski je predodređen" za tu fotelju, kako to reče Elmedin Konaković.

Steta

I jesu se manipulatori poigrali imenom Bogica Bogicevica. Pametan covjek ih je prozreo. Ne samo da su se sa njim poigrali, nego i sa svim sarajlijama koji su ga željeli za gradonacelnika. Pametnom dosta... mi smo ga izabrali (nelegalno), a on nece... manipulatori! Steta za grad Sarajevo..bas steta. Pametan si ti ljudino..njima ne trebaju pametni..

miki

Ih da je alija bio toliko uvredljiv ne bi četiri Kantona skrpio, de bolan ;)

dP

Respekt za pravoga gospodina. Nije kao jedna pi**** "kojeg su drugovi ubjedili" da promjeni mišljenje.

Hm

Kako je lako kod bošnji biti junak i gospodin! Digneš ruku protiv svog naroda, uzmeš lovu da živiš ko gospodin do kraja života i ti i tvoji potomci!

@rodjeni_sarajlija

Gdje si Skaka, jedva te prepoznah.

miki

De, de, na ;)

Abdulah

Svako normalan je to i ocekivao od casnog i dosljednog covjeka kakav jesi,a nama neka je Bog na pomoci sa ovakvim politicarima (bez izuzetka) koji samo misle na vlast i pare.

miki

Počasni doktore američkog univerziteta evo naručićemo neke konsultantske usluge u fidesu poštenjačino naša ;)

KLOSA

POSLIJE OVE SPLETKE CETVORKE VJERUJEM DA BI BOGIC PRUZIO RUKU PRVO SKAKI PA ONDA MOZDA NEKOME IZ CETVORKE U POLITICI BORBA JE NORMALNA A IZDAJA NESTO BAS NELJUDSKI

Najzad je rekao NE kada treba,

samo se nadam ovaj put bez 100.000 zrtava

Nina

Bogićeviću trebaš isto napraviti što si napravio prije 30 god ali sada trbaš reći da sarajlije prave su uz tebe nedaj se ljudino

/ Najnovije