Bogić Bogićević: Ne može BiH funkcionisati dok vlada nacionalističko ludilo

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adis

Sabah hajrolah Kolumbo.

Ghost

Tesko je volovima objasniti... Kako drugacije objasniti da neko glasa za SDA, HDZ ili SNDS?

radiosarajevo

Dragi Bogičeviću znao si ti to i prije, nego što si odlučio da u BiH pustiš buhu o mini Jugoslaviji. Ti bi da ti neko prokrči put do fotelje i dočeka te sa cviječem i aplauzom.

Joj

Sjećam se ovog heroja. Ušao sam nešto u kabinet Mirka Pejaković. Kad neko otkljucava sporedna vrata sa druge strane. Izlazi Bogic u pidzami pita m0ze li Mirko zovnuti konobaricu sa donese cjedjenu narandzu. Tu je bio kraj mojih simpatija. Dok sve gori on u zgradi Predsjedništva krije svoje gizove. Ti da budeš gradonačelnik smetlje mrs

Vaj

Sjećam se ovog heroja. Ušao sam nešto u kabinet Mirka Pejaković. Kad neko otkljucava sporedna vrata sa druge strane. Izlazi Bogic u pidzami pita m0ze li Mirko zovnuti konobaricu sa donese cjedjenu narandzu. Tu je bio kraj mojih simpatija. Dok sve gori on u zgradi Predsjedništva krije svoje gizove. Ti da budeš gradonačelnik smetlje mrs ka Joj Smece ti je onaj ko te je napravio. A ti, ko biva bas dosao s fronta? Mrs i ti i svi oni sa svih strana koji gaje mrznju. Mrznja ne donosi dobro.

Fuke

Sjećam se ovog heroja. Ušao sam nešto u kabinet Mirka Pejaković. Kad neko otkljucava sporedna vrata sa druge strane. Izlazi Bogic u pidzami pita m0ze li Mirko zovnuti konobaricu sa donese cjedjenu narandzu. Tu je bio kraj mojih simpatija. Dok sve gori on u zgradi Predsjedništva krije svoje gizove. Ti da budeš gradonačelnik smetlje mrs ka Joj E, NEKA TI JE SKAKA GRADONAČELNIK PO MJERI. SMIJEŠAN SI, DA TI ŠTA DRUGO NE KAŽEM.

Bogicu

I tebe ce teheran potrositi a onda na kraju opet ostaje samo i iskljucivo teheran. A ti iskoristi u medjuvremenu sto mozes, sto da ne.

Us

>>Tesko je volovima objasniti... Kako drugacije objasniti da neko glasa za SDA, HDZ ili SNDS? ka Ghost < Koje stranke su nacinalističke i koje su započele i vodile rat u BiH? Pronađi uljeza gore?! Ne trpaj ih u isti koš! Jedino su se Srbi riješili stranke koja je učesnik rata i nacionalustička. U Federaciji se zato još vodi rat. Oslobodite se svojih nacionalističkih ratnih stranaka. možda vam onda bude bolje!

Pljuc

J...o vas taj izdajnik, kukavica poltron, koji je za lovu digao ruku za rušenje Juge. Pa zar mu Alija Izetbegovićni SDA nisu dali nacionalnu penziju. Najzaslužniji za rat u BiH. Crko dabogda gad!

Nije vam lako

J...o vas taj izdajnik, kukavica poltron, koji je za lovu digao ruku za rušenje Juge. Pa zar mu Alija Izetbegovićni SDA nisu dali nacionalnu penziju. Najzaslužniji za rat u BiH. Crko dabogda gad! ka Pljuc JES', JES' AL' IZ TVOG ZADOJENOG UGLA POSMATRANJA. NIJE LAKO VAMA FAŠISTIMA OVIH DANA, A "BOŽE PRAVDE" BIĆE VAM JOŠ GORE!

F

Ne moze bih funkcionisati sve dok takvi kao ti srbi i hrvati sluze kao marionete bosnjacke, islamisticke politike i zelite ukinuti konstitutivnost naroda.

@Joj

Sjećam se ovog heroja. Ušao sam nešto u kabinet Mirka Pejaković. A ko je mirko pejakovic, neki rodjak josipa pejakovica??? Ti si izgleda jedan od onih zakletih, multi-kulti i tolerantnih bosnja, ali nisi u stanju ni pravilno da napises srpsko ili hrvatsko ime kako treba. Tvoj zadojeni mozak je sigurno mislio na mirka pejanovica, ali vama su svi vlasi isti, kao i njihova imena, zar ne? I vi bi ono da pravite gradjansku bih, cobane jedan neuki.

ZE-072-21

Dragi Bogiću Bogičeviću, ne znam šta te goni da to radiš iako dobro znaš da ako i sam vjeruješ u vlastite ideje, onda bih trebao krenuti od izvora da bih vidio ko to zagadžuje rijeku. A na da ljudima koji žive na ušču rijeke kažeš da se oni moarju suprotstaviti onima što na izvoru rijeke pišičaju u vodu.

/ Najnovije