Bogić Bogićević danas neće doći na sjednicu Gradskog vijeća

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Juče trka svako na svoju stranu kao holdeinjaci sa dženaze danas se lepo na džumi jednoglasno dogovoriše da bude kako babo kaže ;) a pevaljka će na bis da se pojavi bez brige ;)

miko

Bre gidi džanum, bre gidi džanum, Za dušmani...

QWERT

Sada su najaktivniji ovi botovi kao što je Miki koji do podne mrzi sebe a od podne cijeli svijet. Teško njegovoj porodici sa njim ako je uopšte ima.

miki

Valja se petkom posle džume započeti pael, možda je i kurban zaklan za ovo sveholidejinjačko jedistvo, na hair vam pevaljka ;)

gost

@miki, boli jarane, boli. Mogao si zatražii neku paru od SPC, da ne radiš besplatno

@miki

De vidi možeš li naći onog heroja marka kovača, trenutno ga traže. Po svemu šta pišeš sigurno ti neki rod dođe.

miki

Ama kada čovek uživa novci nisu reper. Ovo cigansko igralište politički zaostalog plemena mi je dovoljna nagrada, taman pomisliš da si sve video a ono te iznenadi ;)

miki

Pa eto vi bar dignite optužnicu za Mostarski Saborni Hram pa da ih razmenimo ;)

gost

čuvaj zdravlje @miki, trebace ti za Bidena

miki

Čuvam čuvam, evo pazimo i vas ;)

Pele

Svojim odstupanjem je pokazao i ogolio o kakvoj se kasabi i sekendru od grada radi jer ovo odavno nije ono Sarajevo koje zasluzuje ovakvu personu.Ovi pijacari na vlasti dovode svoje cobane koji poslusno rade na unistavanju svega sto vrjjedi!

/ Najnovije