BN: Dodik uhvaćen u laži, BiH aktivno učestvuje u uvođenju sankcija protiv Rusije

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nemojte ga zvati medjedom

Noje on medjed, on je krmak, stari olinjali, otegnuti, istroseni krmak

Ljiljan

Noje on medjed, on je krmak, stari olinjali, otegnuti, istroseni krmak ka Nemojte ga zvati medjedom NE MOJ GA ZVATI KRMKOM ON JE KARPATSKA SVINJA!!

Objektivan i nepristran

Direktna i flagrantna laz! :))))

A STA JE TO BOGATI DODIK SLAGAO VISE OD BAKIRA OVCE IZETBEGOVICA

LAZETE I VI SVI POLITIKA JE LAZ UVIJEK BILA STO NEPITAS BIDENA ZASTO LAZE I KLINTONA STO JE SLAGAO I IZDAO SREBRENICU 95 GODINE NEGO ON JOS TAMO DOLAZI KAO NEKO KOJE OZALOSCEN NIJE ODGOVARAO NIZASTA VI NISTA NESMIJETE SAMO ZNATE DA LAJETE NA DODIKA ZATO JE SVE TAKO DODIK RADI ZA SVOJ NAROD MOGLI BI I VI ISTO TAKO POGERSNOM SE CIJELO VRIJEM E UVLACITE U GUZICU CIJELO VRIJEME PREKO 30 GODINA

/ Najnovije