Blokiran saobraćaj ispred OHR-a, građani poručuju - "želimo mirnu BiH!"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pa

ni parolu prepisati ne znate

Ako

Dobro je da izlaze na ulice da ih svi vide, da ih znaju u slučaju rata.....

Medi

Na otvaranju Pelješkog mosta Hrvati okrenuli čak 120 janjaca na ražnju! Objavljeno je da posle Pelješkog mosta grade nastavak autoputa do aerodroma u Dubrovniku, sve sa novcem iz EU fondova. Koga briga za most, njima je prosečna neto plata 1022 evra, a na jesen još raste do 1100 evra, već stižu Slovence!

Logor

Kakav je to ćelim? Oni sami pokazuju da su radiklni islmisti?

Hava

Jao papanluka i primitivizma.

Ako

Gdje je Komsic, onaj sto je ovaj narod nahuskao na proteste, on kaze 'borit cemo se na ulicama'. Nigdje zlatnog ljiljana, samo narod koji ustvari i ne zna zasto protestvuje. Zalost.

Ado

Bošnjački političari moraju biti iskreni prema narodu i reći im šta se zahtjeva od nas. Ovo je prvi korak i uvod u Palestinaciju većinskog naroda u kojem će ga siromaštvom nezaposlenosti iseljavati dok nas ne svedu na minimalni broj a naseljavati ovaj predio katolicima i pravoslavcima. Trebaju reći narodu, da li ste spremni za kapitulaciju ili idemo u borbu, pa kako većina odluči.

Grunf

Kakav je ovo ciganski sag?

Vera B.

Gledam slike sa okupljanja gradana Vidim ljude koji su se napatili.Koji znaju sta je bit gladan maltretiran od zlikovaca. Citam komentare onih koji se ismijavaju sa ljudima koji zele iskreno samo mir .Citam i vidim cetnicki okot ispred moje zgrade sadasnja Grbavicka 2 A..Sve "junaci" krali sto su stigli ,Cinili zla horor i jos se ponose ,sa izivljavanjem nad svim onim koji nisu mislili ko oni.Strasna hrabrost nad golorukim se izivljavat .Citam i vidim i ustase i njihov okot. Gledam slike i vidim ljude koje zele da se ne ponovi.Da nas razdvajaju pa da bi opet krali. Bosna i Hercegovina je jedna i za svakog postenog je majka. treba da je jedinstvena Ni srpska ni hrvatska ni nicija samo .Zemlja za sve koji je vole..Zemlja nasa Bosna i hercegovina jedinstvena.

Sto cilim

Sto nije tepih ako niste osmanlije

Iskreno

>>Gledam slike sa okupljanja gradana Vidim ljude koji su se napatili.Koji znaju sta je bit gladan maltretiran od zlikovaca. Citam komentare onih koji se ismijavaju sa ljudima koji zele iskreno samo mir .Citam i vidim cetnicki okot ispred moje zgrade sadasnja Grbavicka 2 A..Sve "junaci" krali sto su stigli ,Cinili zla horor i jos se ponose ,sa izivljavanjem nad svim onim koji nisu mislili ko oni.Strasna hrabrost nad golorukim se izivljavat .Citam i vidim i ustase i njihov okot. Gledam slike i vidim ljude koje zele da se ne ponovi.Da nas razdvajaju pa da bi opet krali. Bosna i Hercegovina je jedna i za svakog postenog je majka. treba da je jedinstvena Ni srpska ni hrvatska ni nicija samo .Zemlja za sve koji je vole..Zemlja nasa Bosna i hercegovina jedinstvena. ka Vera B.<< Duboko stovanje i naklon. Ono nisu napaceni ljudi, ono su mjesavina islamista i komunjara, tamo ne vidim ni jednog napacenog tzv gradjanina. Kao neko ko je bio i ostao i u miru i u ratu u Sarajevu, one slike i transparenti izazivaju duboko gadjenje.

/ Najnovije