Black Tie 2: Sud BiH odbio izreći mjere zabrane influenserici Adni Helić

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma ja ba!

Jesu to i sudije redovne mušterije nepismene wannabe influenserice? All inclusive usluga A.H. : manualno, oralno , analno, genitalno. I sve ispravno, formalno- pravno, časni (s) ude, a???

xxx

skolski primjer *****e

Guest

A covjece jest ruuuznaaa da je skoro pa grdna i hrdjava.

Jel

Ovo ona što se iskenjaju po njoj u Dubaiu pa joj plate malo?

Ona je glupača

Nadam se da ona nije nikad oblačila narodnu nošnju, ni hidžab, niti dobijala batine kad je ona bila dijete. Inače, kako je uspjela da postane degenerisana "influenserka"?

Tatar

E potpisan ti takav sud i sudiju

XYZ

***

/ Najnovije