Bivši bh. ambasador: U Evropi je rat, Balkan ima razloga za strah. BiH mora napraviti ratne rezerve

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne ko

Imamo i mi rezerve hrane pedeset vreča brašna po 50 Kg, 2000 Kg šećera , 100 Kg mlijeka u prahu , osam tona friškog čumura , sto galona ulja u prahu , dvije kile paracetamola , petnaest kila diazepama itd... puni smo ko brod.

sajo

Rekao je i profesor Acimovic da smo zadnju godinu prvi u evropi po korupciji. Bravo vlada. Bas promjena iz temelja.

Mrš

Hebote sdfa

NEMOGUĆA JE MISIJA

Rekao je i profesor Acimovic da smo zadnju godinu prvi u evropi po korupciji. Bravo vlada. Bas promjena iz temelja. ka sajo ZA KRATKO VRIJEME POČISTITI 30 GODINA KORUPCIJE, NEPOTIZMA, BEZAKONJA, RAZBOJNIŠTVA SDA. A TO JE TEK TREĆINA BH.STVARNOSTI!

BRKICA

GOSPODIN DOK JE BIO AMBASADOR TAD SU MU VALJALI I RS I FBIH A SAD SE NAMLATIO PARA PAPRICA GLUPOSTI ISTO KO I ONAJ KO MU POSRAVLJA PITANJA SENAD OD HRVATA CJENI KOMSICA I KOVACEVICA A OD SRBA MIRU LAZOVICA I DOTICNOG GOSPODINA A OSTALE SRBE I HRVATE NEMOZE VIDJET I ON JE NEKI OBJEKTIVNI NOVINAR NEKA SE STIDI I SRAMI

/ Najnovije