Bivši banjalučki muftija osumnjičen za zloupotrebe od 1,5 miliona KM

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alahami

nema vecih lopova od ovih iz IZ

---^MUSLIMAN'---

Niste vi svijesni koliko je se novca krece u i,z,i koliko je lopovluka. Ja sam svijestan da je to lopivska banda koja zivi s leđa sirotinje.Al neko mora poduzet korake da im se to zlo i lopovluk izbije iz ruku.ogroman novac obrcu a nikom i nigdje ne prikazivaju gdje i kako se trosi.i,z je mafijaska skupina koju mora neki sistem kontrolisat.nemojte u njima vledat vjernike i dozvolit im da se kriju iza vjere,to su hostopleri od vrha do dna.

Guest

Guest Hodze i popovi najveci lopovi davno se reklo u narodu.

Adi

a sve muslimani, allah, vjera, postenje, vecih lopova, i smeca od njih nema na svijetu

kinez

DRUGO NISTA NI NEZNATE.LOPLOVLUK I SITNA TRGOVINA.A JOS KAD SU LOPINE I HODJE, MALO IM STO VAS GULE PA HOCE VECU LOVU.

Ljiljan

To su jako jako divlji narod

Pehlivan

Nemojte ljudi tako, on je sve to radio sa nijetom. Ili bolje rečeno on samo predstavlja prosjek mentaliteta, populacije, ove nesretene zemlje. A u njoj živi go lopov, prevarant, kriminalac. Poštena čovjeka, ni za lijeka nema.

allah

dao bih mu ja para, ali, iako svemoguc, ne znam da stampam pare. sve ostalo znam. pare - ne znam. to ide preko hodza, popova i svestenika.

UJKO

*** i alkohol su skupi jer su mu zabranjeni a navukao se na njiha

Pokondirene tikve

Sve vjerske sluzbenike vratiti na njohovo staro mejsto , cosak gdje im je i mjesto.Sve vjerske institucije prekontrolisati i ukinuti im bilo kakvu finansijsku pomoc. Ono nisu vjernici, osobe bez morala i ljudskosti. Degradacija ponasanja .

Adi

Lijepe riječi su ukras !

Ivan

spodoba koja proda svoju vjeru, *** okupatoru nije ni covjek, niti je to narod, i to je zlocinacka, zaostala pogana vjera

MEHO

spodoba koja proda svoju vjeru, *** okupatoru nije ni covjek, niti je to narod, i to je zlocinacka, zaostala pogana vjera ka Ivan UCIO ZANAT OD BAKIRA NOVALICA ZVIZDICA I DRUGI IZSDA

/ Najnovije