Bivši ambasador Šoja nije bio jedini iz BiH kao posmatrač na nelegalnom referendumu u Ukrajini

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Srbi i mir. Hahahaha

Referendum je u potpunosti legalan.

Narod ima pravo da se izjasni u kojoj drzavi zeli zivjeti, a narocito poslije desetak godina brutalnih represalija od strane fasista ¨AZOV¨

.

A SARAJEVO JE ISLAMSKA TERORISTIČKA

KO

Hebem staru i jednom i drugom!

Ljiljan:SERVI/SLUGE (današnji srbi krivoslavci)

Divlji ljudi su to fuuj fuuj narod,K A R P A T S K A G O V N A !

Kosovo 99

Slobodane šta ti bi? Potkova te Dodik?

Posmatrač

Zanimljivo je čitati komentare onih koji se upinju da zvuče školovano ,dok pišu o stvarima o kojima baš i nemaju pojma ! Dobro, pamet im i nije jača strana , ali zato ustrajnost na širenju neprovjerenih informacija i gluposti ,očigledno jeste. A kad bi ih upitali da na geografskoj kolor (političke regije) karti pronađu Ukrajinu i regiju Dombas pride, gdje se ovo sve dešava ,uvjeren sam da to ne bi bili u stanju! Pri tome,ovo važi i za jedan i za drugi "tabor" !

Zgembo Zgurdum

Narod ima pravo da se izjasni u kojoj drzavi zeli zivjeti, a narocito poslije desetak godina brutalnih represalija od strane fasista ¨AZOV¨ ka Referendum je u potpunosti legalan. Vojvodina, Sandžak, Preševska dolina...

Hebemo i mi tebi! :)

Hebem staru i jednom i drugom! ka KO

Tesko je tu ubrojat Vojvodinu

Vojvodina, Sandžak, Preševska dolina... ka Zgembo Zgurdum Jer su tamo vec istjerali domicilne i naselili se dvotrecinski.

Gdje nema AZOV fasista i niko ne zlostavlja narod.

Vojvodina, Sandžak, Preševska dolina... ka Zgembo Zgurdum

-.-

ka Gdje nema AZOV fasista i niko ne zlostavlja narod. Još gore, ima pravoslavaca...

Zgurdum Zgembo

Jer su tamo vec istjerali domicilne i naselili se dvotrecinski. ka Tesko je tu ubrojat Vojvodinu Orban ne misli tako... Jbga, voli čovjek pokazivati geografsku kartu... Subotica je u Mađarskoj... Veeeelikoj..

Cc

Obuka

Tuner

Mislim da im se treba suditi za ucesce u ratu. Krivicni zakon to kaze. Kao za isilovce.

Dragan

Solaja je ruski placenik. Putinov izaslanik u destabilizaciji BiH.

/ Najnovije