Bivša sutkinja Lejla Fazlagić-Pašić se izjasnila da nije kriva

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hshshshs

Hladno sacekala da kolege sklone dokaze i onda laganini sa slobode

hahahahahaha

Ruanda je za nase pravosudje izmislila zakone,cuj nije kriva hahahahahah

Boki

Ljepotice, sretno i nedaj se.

Boki

Dodik pokro boga-oca i sepuri se. Dodje mi da placem od muku.

tito

****a raspala

Volis

Ljepotice, sretno i nedaj se. ka Boki Kriminalce?

Istina

Da se ovo desilo bilo gdje na svijetu; Zloupotreba drzavnog polozaja i dokazan-dokumentovan kriminal najgore vrste dobila bi 30 godina najmanje,ovako ce sa obzirom o kakvom sudstvu se radi izvuci mlitave g u z o v e jer da se nije vec unaprijed dogovorila i napravila tal ne bi se ni vracala iz Hrvatske,ascare.

Šou must go on

A ako ona kaže da kriva nije onda kriva što prilika čini lopova od žene klimavog morala. Prosto se nije mogla oduprijeti pa nije kriva. Biće da je Delimustafić sve sam samcat jadan.

Nije

kriva sto su joj dali diplomu pravnog fakulteta.Zna se kako i zasto.

/ Najnovije