Bisera Turković: Vakcina koju Vučić donosi proizvedena je u Indiji

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gadite mi se

Zašto se niste zahvalili i odbili???

Hehe

Hahaha, debela traži neki razlog da odbije priateljski gest Srbije! Poznato nam je svima kako ona ima visoke standarde u svemu! Eto nek pita Fikreta, on , skupa s njom će nabaviti vakcine po visokom Turkovićkinom standardu. Kakva guska , i kakav glup i nezahvalan narod! Samo se vi držite nje i SDA. Dosad su se baš pokazali!

Hm

Jel to najpametnije što je smislila?!

Koel

Odbiti pod hitno i zahvalitj se kulturno tom vakcinom niko ziv nece da se vakcinise ukraina bacila milone doza u smece neka se smrdi bodu tim vakcinama a moze i sda bagra koja je peistala da primi obo smece ima ih dovoljno a garantovano nijedan nas mwdicinar nece je primiti

Bravo

Gospodjo Turkovic, mora vam se priznati da ste dillomata svjetske klase. Svaka cast.

Uh

Nipodaštavanje i omalovažavanje prijateljskog gesta poklona vakcina, koje danas zlata vrijede, je blago rečeno, odraz krajnje nekulture, pogotovo ako dolazi od šefa naše državne diplomatije! Pa zar su nam Pakistanci bliži prijatelji od Srba i Hrvata! Ko to želi još ratne tenzije?! Politički profiteri koji koriste mržnju da skrenu pažnju sa svojih krađa!

Bisera, lijepo si se zahvalila Vučiću i Srbiji. Tako i treba. Nemoj se sad nacionalustima , koji te biraju, da se pravdaš! Opet će oni za tebe glasat, ne boj se. Dalje od SDA oni ne znaju. Naučili ta tri slova, i njima i vama dovoljno.

071

Prvo, te vakcine jesu problematične, ali ih ona firma iz Zenice namjerava naručiti, tako da bi bilo lijepo da, ako sa tim vakcinama ima neki problem, zabranite i uvoz i distribuciju i za ubuduće. Da ne bude sutra da nam neki malinar uvaljuje "najbolje" vakcine na svijetu a ono škart. Drugo, ovakav otužan cirkuseraj se ne bi dešavao da ste, idioti, nabavili vakcine. Svaki čovjek koji je obolio od kraja januara, i svako ko umre u međuvremenu ne ide vama na dušu (jer toga kod vas nezasitih uhljeba i poremećenih zlikovaca nema), nego vas treba krivično i građanski goniti.

Katx

Eto nek je ona nama detaljno pojasnila sastav vakcine. Ha ha sad je jos i strucnjak iz te oblasti.

Nisam@Robot

Bisera Turković: Vakcina koju Vučić donosi proizvedena je u Indiji...hajd ba ne Serte...kazi te HVALA covjeku. Ko bi vama ugodio, Covjek nudi bilo koju vakcinu samo recite koju zelite ja cu vam je opet na noge dovuci. HVALA veliko Presjedice Vucicu...makar u moje ime.

King

Dje su napravljene one sto si hin ti donjela? Za mantije sto redovno mastrafis znamo da su iz Bosne, al vakcine, to nas interesuje? I eto uflekala si se opet

Slava Storonci

Vakcinu proslijediti Hrvatima pa neka se oni "truju" njome, jel može 'vako? Tako ti je to g. Vučiću, pomogo si sirotu na svoju sramota. Svašta sam vidio u životu ali ovako nešto ni približno. Ne vjerujem da Bošnjacima nije neugodno. Evo meni je, a nemam ništa s time.

ru_serbia

О широком друму јури зло и од сваког новог мегдана добија снаге и умножава своју свиту. Мудар се склања с друма и оставља зло да јури. Онај ко је учио људе око за око, учио их је како ће сви остати слепи...

Infidel

Koliko moraš biti zao da svoju nesposobnost prikrivaš ovako glupim izjavama...

Slava Storonci

Ako nema barem diplomatski kurs, pošaljite je u Konjević Polje kod seljaka na poduku.

Anti@Virus

Mozemo mi sada svi skupa da Baljezgamo i pricamo o Vucicu i ovo i ono. Vucic je pomogao Debilsku Drzavu sa Debilskom vlascu koja je nasla za shodno da kometarise vakcine koje je Covijek strpao u avion i licno dovezao u BiH i to sve Dzaba, e pa ja mislim da mu se trebali onako Ljudski svi skupa Zahvaliti na donaciji i drzati usta zatvorena. Ministrica Turkovic vrijedja covjeka koji je donjeo u ovom trenutku Zlata vrijednu pomoc, da se spase zivoti Doktora koji su na sad prijeko potrebni, kao nesto vakcina nije odobrena, naravno da je odobrena, cista laz to svako moze da provjeri treba da se stidi i ona i onaj ko joj je prenjeo laznu informaciju po pitanju vakcine…Evropska agencija odobrila je vakcinu kompanije AstraZeneca jos 29.01.2021.!!

gafoga

Vujo handri ne vadi. Mislim ipak je Vujo diplomata i po za razliku od ova tri klovna ali vidjeti bunovnog Komsu kako baljezga izmedju dva vinjaka i Dzafer agu kako Vuji zahvaljuje kroz zube je dokaz koliko je Srbija superiornija u odnosu na sve drzave bivse ex Yu. A ova matora krmaca umjesto da se pokunjila i narucila i sebi i Vuji cevape nasla ona da dipr o vakcinama a njoj najveci domet je 20-ka u cijelom somunu sa lukom.

789

Zbog te SDA ovske budale, koja nas bruka , smije nam se cijeli svijet. Ljudi, ima li iko da ovoj bruki više stane u kraj, i skine je s tog položaja. Pa, higijeničarke, da se ne uvrijede, bi bile bolje od nje!

Balkan Radio

Indija i narod Indije je pojam zivljenja. Ti neznas nista , ko te doveo taj je jos gori od tebe. Za Indiju nuklearnu silu, zemlju koja kolonizuje mars, ima hiper zvucne intercontinentalne rakete, hiljade satelita u zemljinoj orbiti, svoj vlastiti svemirski program, naj jacu metalnu industriju na svetu, 1,3 milijarde stanovnika svih religija zive zajedno u skladu I miru, Jel protiv ovakve zemlje pricas na takav nacin. Okreni se oko sebe pogledaj gdje zivis i kako ti se narod pati pa onda komentarisi druge nacije.

/ Najnovije