Bisera Turković u Dohi: Susret s šefom katarske diplomatije Al-Thanijem

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ajme

Izgleda da ce seiku morati stravu saliti nakon sto je upoznao Turkovicku!

Ena

Hoce li nam Turkovicka objasniti kakvu to konkretnu saradnju ima BIH i Katar? Izgleda da biti ministar vanjskih poslova za Turkovicku znaci obici svijet na racun drzave i narodnog novca.

Vanzemaljac

Neka malo promjeni destinacije pa neka obilazi i sastaje se sa Njemačkom, Francuskom, Španijom, Engleskom, SAD-om itd... I ona i Džaferović i drugi. Nedavno sam čitao da će se bileteralnim ugovorom ozvaničiti posjedovanje nekretnina Katarana u BIH i obratno. Samo da mi je znati ko će to iz BIH kupovati nekretnine u Kataru ?

Diplomata

Niko bolje ne cijepa BiH od Bakira i njegovih trabanata kao sto su Turkoviceva, Komisc, seksi Selmo, Novalic zvani malina, elektro-mehanicar Osmica itd. Samo ti lutko obilazi Katar i slicne zemlje. Antagonizam koji razvijas tim potezima kod Hrvata i Srba je nepremostiv. Razlaz je jedini izlaz za BiH!

bisera

otišla u katar na kus-kus . samo dvije porcije jer je na dijeti

kikirez

Sta li je bilo za predjelo, a sta li su dezertirali?

/ Najnovije