Bisera Turković traži da se pomogne bh. državljanima u Afganistanu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sramota

Šta ova SDA poslušnici govori?! Naša država treba da pomaže islamskim ratnicima, teroristima , koji su dobrovoljno otišli da ratuju sa talibanima !? Zar je nije sramota da spominje ovu sramotu muslimana iz BiH, i šta njena stranka radi?! Dakle, svi građani BiH treba da plaćaju talibanizam iz BiH?!

Bljak

Ova sljedbenica islamskog fundamentalizma traži od Srba i Hrvata iz BiH da finansiraju izvlačenje bosanskih talibana, koje je ona i njena SDA stranka poslala da ratuju za talibane! Da je ovo država, ova bi bila u zatvoru, a ne na čelu nazovi države BiH!

Iserka, nategni se malo

i posalji him Hurme

Trebala

Bi ti Nilska kobilo nataci onu deketinu na glavu i sa svojim muzijakom otici malo kod brace,ali ne,ti si izabrala Zapadnu demokratiju i komociju a nama podvaljujes carsafare,sikter.

Jag

@Sramota, Znas li citati ili ti je samo do prekrajanja historije. Ovdje ti je recenica iz texta: Predsjedništvo BiH je ranije donijelo odluku o povlačenju pripadnika Oružanih snaga BiH iz misije u Afganistanu gdje su djelovali u okviru ISAF-a.

/ Najnovije