Bisera Turković: Mandat završavam sa znatno manje imovine nego kada sam preuzela funkciju

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Prodala nekretninu i auto i time smanjila svoje osobno bogatstvo? To može samo priglupoj osobi pasti na pamet izjaviti.

Mile

A to što je zaposlila sve do devetog koljena u porodici, to se ne računa. To se kod ovih iz SDA podrazumijeva.

dgfyhijijkl

raspikuća

Mesar

***

Miki

***

Lexmortis

***

5

Prica o tome ko da joj je neko oduzeo ili da je poklonila stan i auto. Bezobrazluku SDA kadrova nema granica.

Panzer

Naravno žrtvo i paćenice roda svoga.A zet i sin Beba zaposleni u mreži DKP Hmmmmmmm

Huuzhjlo

Tu pricu mozes prodat samo krezavim seljacinama koji su te birali.vremena se mijenjaju,Allah,s,v ce vas sda horde zla unistiti sramotom,ponizenjem i bolescu,a vec je krenulo.

🤔

***<<gospodine miki ona nije muslimanka,nemoj vrijeđat MuslimaneMuslimani su posteni ljudi.ona je sitska sda sekta koja vjeruje u novac i sunce.

MrziteljPDA

Imaš Bisera manje jer puno jedeš! A ne valja ni za zdravlje što si se toliko razvalila

Rtu

Jao fadilovske ublehe.Povecan prihod zahvaljujuci njemu a ne povecanju cijena i normalno vecem iznosu pdva koji se uplacuje.Ova garant ispostovala sinove oa sad siromasnija kao

***

***

/ Najnovije