Bisera Turković komentirala fotografije na kojima je prikazano kako ide u kupovinu

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

registriran

Kako te nije sramota da tako debela i jedva pokretna okolo hodas kao nasa ministrica. Fuj. Fuj. Pljuc.

@

Austrijski predsjednik Van der Bellen na posao ide pješke, kao i u trgovinu bez ikakve pratnje i tjelohranitelja, ni po čemu se ne razlikujući od ostalih građana. Eto vam gospodjo primjer kako se sve moze kad se hoce.!!

Paparazzo

Imam ja sliku Bisere ispod tuša

Kakva ministrica, visi lici

na bugarsku dizacicu tegova

Slaven

ka @<< Neka si joj rekao. Ali njeno opravdanje kao inace na sve u ovoj drzavi je "sve je bilo po slovu zakona". Treba zakon da mijenjamo a ne ove nesposobne.

vb

Groka

Guest

dno dna u drugim zemljama ministri idu na posao javnim prevozom bez pratnje a u nas umislili da su neko

Hurmica nasa

prava arapoboshnjakinja, lakse je preskochiti nego zaobichi

Habuhabuhabu

Ovi naši političari od sebe napravili bogove. Ko će im šta na ulici?! Imaju ljudi pametnijeg posla osim da uhode političare i pripremaju im zamke. Sutra pješke i na posao i sa posla. Kakve limuzine, kakvi bakrači.

Umislila se da je Bog

Fuj kako odvratno jadno i bijedno od doticne dame stavise tuzno!!!!!

Damianusdarcus

Draga mi je samo što smeta Dodiku... a ko to od nas ne koristi neke pogodnosti sa posla. Ona konjina helikopterom familiju voza pa ništa... žena otišla u kupovinu, pa šta... naravno da to treba ispravljat i kritikovat ali nije spram mrtve glave a đikani jedva dočekali da pale!

boki

e ako je i od ove debele krave, stvarno je previše. E glupi narode samo gledaj. Debela krava još kaže da bi ona rado s porodicom išla samaa..koja bahatost i bezobrazluk.

KLOSA

DEBELA KRMACA JE MILIONE NAKRALA DOK JE U BECU BILA AMBASADOR 5000 DM JE BIO TADA PASOS TADA SU I KURDI ALBANCI I MNOGI IMALI BIH PASOS A PLUS DONACIJE PRAVI BOSANCI I HERCEGOVCI NISU MOGLI DOBITI LEGALNO PASOS GOVNO OD ZENE

!!!!

"Ali, mora se brinuti i o porodici i domaćinstvu, posebno u ovo vrijeme ramazana", napisala je ministrica." Apsurd..apsurdno je tvoje shvatanje svetog mjeseca Ramazana! Ukrala si nase pare taman pred iftar!

senad

kad je obraz opanak

Zong

Bisera, samo ih pišaj, za bolje nisu.

Miki

Donesi.ba, Korpa ili ustanes vikendom ranije, npr. prije 12.....

Veterinar

Veliki jorkšir Ova plemenita, tipično mesnata, ranostasna rasa nastala je u engleskoj pokrajini Jorkšir u 19. veku. Prvi put se spominje 1868. godine ali je ranoj istoriji ove rase teško ući u trag. Prvi pisani dokument o ovoj rasi datira iz 1884. godine. Zahvaljujući dobroj plodnosti (prasi prosečno 12 komada) jorkšir ima široku primenu u uzgoju svinja širom sveta. Posle prašenja prasad su vitalna i teze oko 1300 grama a sa 28 dana dostignu težinu od 6 do 7 kg. Kastrirani mužjaci dostižu težinu od 100 kg za 145 dana (prosečan dnevni prirast 944g . U uzrastu od 8-8,5 meseci dostižu težinu od 110-200 kg, sa malom potrošnjom hrane. Prosečna debljina slanine na 100 kg je 2,49 cm. Ima dobru klaničnu vrednost. Dobro podnosi nešto lošije tehnološke i higijenske uslove i zbog toga se koristi za ukrštanje sa drugim rasama. Jorkšir je veoma pokretna svinja, snažne konstitucije i skladne gradje. Profil glave je blago ugnut, čelo široko, uši srednje veličine uvek uspravne, noge pravilne. Gaji se kao čista rasa mada se u poslednje vremekoristi i ukrštanje sa landrasom (nerast yorkshire + krmača landras) zbog odličnih majčinskih osobina (pažljiva i brižna majka)

Narod

Besraman narod i besramni komentari. Kako je nama dobra pita(drzava) od kakvih se govana mijesi. Samo neka je mrziti i pljuvati. Duse su mirisne ko djerizi.

JA1

Ja ne vjerujem slici, vise vjerujem Biseri. Pa mozda njen muz ne moze voziti a ona sama da vozi svoje auto ako ga ima ne moze od volana. I ovi proizvodjaci auta bas prave mala mjesta za vozace. Tako da opravdavam sto Bisera ide sluzbenim autom u kupovinu a sve ako je slika autenticna u sto sumnjam. Jel vi primjetite da na ovoj slici nje pola nema. Kao da je manekenka naspram uzivo.

Pitanje

Da li bi neko mogao izračunati koliko koštaju sve pratnje i vozila pod pratnjom za političare i političarke, funkcionere i funkcionerke za koje uglavnom niko nije ni čuo? To plaćamo mi.

Xy

Nilski konj

vb

HYPKO

????

I jos rotacijska svjetla da bi se gradjanima zarotiralo u glavi od ovolike sile i bezobrazluka. Biserka, trosila si nase pare? Je li te stid mjeseca Ramazana???

Nbs

Ovakav odgovor ni u obdanistu nebi prosao svima vama svaka cast dobro i za hljeba imate kad ovakve drzite i jos ministrica ma dajte joj jos

Ivan

Ja biSerku ne vidim na fotografijama, ovo je neka svinja sa cekerom.

/ Najnovije