Bisera Turković: Iz Kine dolazi 50 hiljada doza vakcina za BiH

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kina

Ko da ih je ona izlegla...

Ciganka

Bratkoooo pruzi mi pola markeeee,da kupim kifli.

KLOSA

ZNACI KINEZI STVORE PROBLEM I POSLIJE SE NAMETNU KAO SPASITELJI STARI TRIK NOVE BUDALE

Tango

Izgleda da nan samo EU "prodaje maglu". .ebu nas ko male budale sa laznim obecanjima. Nisu u stanju da nam prodaju vakcinu a kamo li da nas prime u savez krscanskih zemalja. Nama je pametnije da idemo tamo gdje smo dobrodosli. Savez krscanskih zemalja je zbog retrogradnih ideja na kojima se zasniva ionako osudjen na propast

Guest

Moja vjera je islam i vjerujem u veličinu i pravednost Allaha dž.š. ali ne mogu da shvatim da hiperbogati Saudijski vlastodržci "obećaju pomoć" (u vakcinama ili drugu) i onda slažu. Znaju li da je laž haram? A Kina šuti i pomaže. Hvala NR Kini i njenom narodu.

KOSOVARI SU NAJBOLJI

penicilin za imbecilne srbske falsifikatore istorije".Pogledaj samo njihovi komentari.Cim Srbin zine-laze!Tako je u Jasenovcu ubijeno bilo 700 Srba.Kako se nekad birvaktile ucilo u skolama. Onda su drugovi komunisti "digli"taj broj na oko 7000,da bi ga Vuciceva radikalna Srbija "digla" na nevjkerovatnih-700.000!?Pa toliko Serva ukupno tada nije bilo!?Onda , lafo"bombardovanje"NATOA...NATO je BUKVALNO ispalio DVIJE RAKETE NA one makete na Avali, cak je i Beogradska TV u vrijeme Slobe to objavila bila. Danas, u Vucicevoj radikalnoj Srbiji ne mozes da pogledas film, seriju, a da ne primjetis kako su Srbiju NATO avioni"razorili gadjajuci nejaku srbsku decu atomskim oruzjem".Bajke o nekom SRBSKOM putnickom vozu koje je "namerno gadjao NATO -gde su sama , samo SRbska,deca izginula", pa neki pokolj kada su pogodili namjerno neke svatove pa ih sve pobili.Oni tim bajkama hrane svoje narastaje. Srbija je prokletstvo zemaljske kugle.I neka nam zato zivi KOSOVO REPUBLIKA!Oni nemaju petokolonasa kao mi u BiH nazalost.I u nas treba uvesti BESU pa nebi razni petokolonasi tipa Kojovica,Niksica,KONJakovica mogli da laprdaju"preko facebooka gdje se "bore" protiv korone i protiv onih koji jedino i rade da nam svima bude bolje".

dundo

a sad valjaju i kineske. a pljuje po onima sto je srbija donirala

Nbs

Sram da vas bude za godinu dana to ste postigli stoko debela u BHa je 3 mil stanovnika za koga vi uopste radite bagro nemam rijeci za bilo kojeg politicara svi ste isti

gost

Super, jos samo 6 miliona i 900000 vakcina.

Haos

Ne mogu da vjerujem da su ovakve osobe još uvijek na poziciji...

nasvasta

I sad će tu sadaku pohapati ministri i njihove supruge djeca i švalerke ko onaj iz Zenice sram vas bilo SDA.

KLOSA

KINEZI NAMETNULI PROBLEM SAD SA VAKCINAMA IZIGRAVAJU SPASITELJI HEROJE KAKO JE OVO SVE PROVIDNO ALI PALI

BIH

Najveca sadaka kanta za smece na svijetu.

SDA Cetnoci

Bravo Krme, taman sa ostalom sadakom ce biti dovoljno za vas, "Elitu".

Lafo Mamone

Present continous, stuho nesposobna...

Azazel

Ova halufa treba primitive 8 kineskim I 6 Astra Zeneca , kugla govana a potomak baronesse....fuj

/ Najnovije