Bisera Turković i Sanja Vulić 'zaratile' na sjednici: "Mi se ne molimo istom Bogu"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dudek Krivousti Njofra

ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE

MDMMD

ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE ka Dudek Krivousti Njofra Svaka senilna budala moze da lupa sta hoce. Kad si tako pametan kazi nam sta svijet govori o muslimanima, tj. islamskim teroristima. Pa se cestiti muslimani cude i ogradjuju kao i svi cestiti ljudi na svijetu koji medju sobom imaju kriminalaca i zlotvora.

Guest

Guest @Guest Ti sa mojim nickom nemoj mene tu gurati nisu moji tipovi,a jos uvijek biram hoce mi se moze mi se.

"Mi se ne molimo istom Bogu"

MOLIMO SE MI SVI JEDNOM BOGU, JER BOG JE JEDAN. A SVAKI NAROD MU SE MOLI NA SVOJ NACIN.

Rus-mir

Gđo Turković, tkzv. ARBiH je bila strana u sukobu. Ritualno odsjecanje glava, genocid nad civilima u Grabovici, Križančevu selu, Uzdolu, Vozuči, Kravici itd, nije bio častan čin. Ni ljudski ni vojnički. Sud o tome imaju vaše komšije, a za to im nije potreban nijedan drugi sud.

@mmw

Nema veze sta svijet govori nego sta radi. Dok su nesto muslimani i islam krivi. Krstasi/ateisti sa zapada koliko su unistili muslimanski gradova? Koliko su ubili neduznih? Ne moze se porediti sa bilo cim sto su muslimani uradili. Pogledaj kako svijet suti dok muslimane ubijaju. Kao sto smo se mi branili od krstasa i tek kad smo dosli u stanje da se odbranimo tad se svijet sjetio za pravdu. Da se nismo odbranili i da su nas poubijali niko ne bih pravdu trazio.

@rus kus

Sta ima od toga presudjenog. Svi koji su cinili zlocine neka budu sudzeni. srbima i hrvatima to ne odgovara i to ne zele. Pogledaj samo broj civilnih zrtava. Bosnjaka vise nego srba i hrvata zajedno. To dovoljno kaze o nama i vama. Koliko zlocinaca hoda slobodno srbijom i hrvatskom?

Koelitis SDA DeFektni bot, baustelac

zasto vec jednom ne padnes sa te skele i svima skratis muke od tvojih usranih komentara? To bi bilo po najkracem postupku tvoj nestanak

Guest

Sanja Vulic, obicna vlahindura. Jos zelena iza ušiju. Ali u pravu je. Svi oni koji nevole drzavu BiH, su nepozeljni.

/ Najnovije