Bisera Turković dobila pismo: Ko prijeti ministrici i Christianu Schmidtu "moćnom Rusijom"?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Taj jadni što prijeti očito zna pisati. Samo što je dalek put od slova do pismenosti. Jadna mu majka.

Haha

Lijepe riječi su ukras!

Za Ljiljana

Lijepe riječi su ukras!

Ukrajina

Čuj mocnoj rusiji xaxaxaxaaxaxaxaxaax koji ludaci kakva crna rusija jad i cemer

Nesto ono primilo...

buhahha :))) A zasto se to kao ne bi mogao objavit sadrzaj u cjelosti? Mozda zato sto ga u tom slucaju prvo treba izmislit?

Radio Sarajevo

Ovo je pismo maloumnih prohrvatskih Bosanaca koje na taj način odugoovlače Biserku Turković da napokon javno i službeno kaže da je Christian Schmidt NEPOŽEJAN i da treba da napusti BiH. Rusija se spominje da bi se i dalje prikrivalo da je Christian Schmidt izabran po želji Rusije, da zastupa podjednako Srpskohrvatske interese u BiH.

***

Lijepe riječi su ukras!

Miki

Lijepe riječi su ukras!

tuner

mocnom rusijom koja je zapela u blatu ukrajine. kao afghanistan, zapet ce devet godina i popkupiti prnje jer ce se raspasti.

/ Najnovije