BiH treća zemlja u svijetu po odlasku medicinskih radnika u Njemačku

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ma ja .."DW".....

a sta ocekivati od onih koji nam vrbuju ljude a kada dodju u Njemacku uvide da to nije abs tako..sistem ejste uredjeniji, normalno aøli plate i zivot od te crkavice nisu ni blizu onoga sto su obecavali...a po tom DW ili"glasu amerike"(samo ZAOstali jos uviejk se loze na ta dva tzv medija koji su i napravljeni radi unosenja nemira ne mira)...jucer BiH najgora u svijetu po smtrnosti(ne daj Boze, nismo ni 150i, ali bitno je unijeti NEMIR)..pa nema vakcina ,malo ih se vakcinisalo(imas nekolikoz emlaja EU u kojima joj NIJEDAN stanovnik nije dobio vakcine a vakcine kroz EU i covax KASNE...)ali bitno je BiH napraviti"najgorom"..Drzava sa msulimanskom vecinom u srcu Evrope-nikako da progutaju a usta im puna"demokratije"...MNOGO GORA sitaucija je uz emlajam okruzenja ali se to ne pominje..bas kao i u njihovim medijima ,petokolonaskim, u BiH-samo Mujo ne valja a svi ostali su"zlatni"...bas mi ovo nesto"poznato"...

ccc

vracace se oni za jedno 2000 godina...neka ih :P

Mirko S. Kojotovski

Da su ostali ovdje ostali bi ili na birou ili bi imali ugovor o djelu na par mjeseci ili dok ne prođe pandemija. Neka ih tamo , neka nam šalju pare a mi ćemo ovdje ,,truniti'' politiku i praviti okruženje za održivi povratak haha. Kod nas umjesto medicinskih radnika mogu raditi i priučeni njegovatelji a i jeftinije je njima dati 4 stoje nego nekom 9-10.

/ Najnovije