BiH potpisala sporazum sa Austrijom: Nabavljamo 200.000 doza Pfizer vakcine

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Xxl

Hahaha cirkusa,jada vise nabavit,korona ce nestati dok vi nesto uradite

Mirko S. Kojotovski

Ništa bez ministrice Turković koja je uspjela sa ambasadom Austrije a danas i Kine isposlovati vakcine. Jedina od ministara koja se trudi i radi za dobrobit svih.

Hladni lanac

Da li će se sjetiti da nemaju funkcionalan hladni lanac.

Blue Shadow

Ništa bez ministrice Turković koja je uspjela sa ambasadom Austrije a danas i Kine isposlovati vakcine. Jedina od ministara koja se trudi i radi za dobrobit svih. ka Mirko S. Kojotovski direktiva je da se pohvali, je li tako?

Mungos

A one hurme se prodaju po trgovinama 1,80 km.dobre su al sam ih morao platit kod sda mafije nema djaba,a dosle kao pomoc,ko u ratu,lopovi vide posao sda skola.

Mirko S. Kojotovski

Ništa bez ministrice Turković koja je uspjela sa ambasadom Austrije a danas i Kine isposlovati vakcine. Jedina od ministara koja se trudi i radi za dobrobit svih. ka Mirko S. Kojotovski direktiva je da se pohvali, je li tako? ka Blue Shadow << ma nigdje veze. Ja sam nezavisni , slobodan strijelac. Nađi nekog ministra da više radi od Bisere. Realno , sviđala se ona nama ili ne. Više od nje od svih političara jedino radi Dodik.

Hur

Ništa bez ministrice Turković koja je uspjela sa ambasadom Austrije a danas i Kine isposlovati vakcine. Jedina od ministara koja se trudi i radi za dobrobit svih. ka Mirko S. Kojotovski Dobra je, dobra, samo što ništa ne valja!

5

A sad kokice u ruke i pratite uzbudljivi prijenos u kojem ce biti vakcine ipak ne dolaze..u stvari dolaze...dolaze al ne 200 000 ...zapravo se odmrzle..nisu, evo dolaze, itd itd. U stvari ne trebate pratiti, da vam odmah kazem kraj: ne dolaze.

/ Najnovije