BiH od MMF-a dobija 300 miliona eura: Hoće li novac otići u prave svrhe?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Sad ce se Dodik pojaviti. Sad kad treba pare razpodijeliti, suradzivat ce sa federacijom, kao da nikakvih problema nema. Ai ona Hinja Covic nije bolji.

Ne da Zapad da se Bosna normalizuje

Kad god su nacionalne stranke pred kolapsom i spremne da ih se pomete, Zapad posalje finansijsku injekciju da se na vrijeme konsoliduju.

S

Tako stranci podrzavaju ove sto nas kradu, a onda kao pricaju o korupciju, pa im opet daju milione, pa opet, a ovi donose zakone koji pogoduju strancima, koji nam kroz to uniste privredu, proizvodnju, itd. Ali to smo svi htjeli, to je kapitalizam , bogati sve bigatiji a srednja klasa nestahe, eto vam evropa i demokratija sa kapitalizmom.

nasvasta

Nedavaj te pare jer osta nam mafija i dalje na vlasti .

Karadoz

Kakbo BOLAN dobija, zaduzuje se za jos 300 miliona uz lijepu kamatu.

/ Najnovije